Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ξεκίνησαν οι εξορμήσεις της Δύναμης Πολιτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των εξορμήσεων της παράταξης “Δύναμη Πολιτών” στις γειτονιές της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Άρης Βασιλόπουλος, πλαισιωμένος από στελέχη της παράταξης, βρέθηκε στις  λαϊκές αγορές τόσο της κεντρικής Φιλαδέλφειας όσο και της Αγίας Μαρίνας.

Όπως αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωσή της: “Σκοπός μας είναι η προσωπική, φυσική επαφή με κάθε δημότη και κάτοικο. Προσδοκούμε στο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να συναντηθούμε και να μιλήσουμε με τον  κόσμο της περιοχής, να κάνουμε γνωστές ευρέως τις θέσεις μας αλλά και να προτείνουμε λύσεις στα τοπικά ζητήματα, σε συνδυασμό με την γενικότερη πολιτική ανατροπή, για την οποία αγωνιζόμαστε.
Οι λαϊκές αγορές της Τρίτης δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν δυο από τους πρώτους σταθμούς αυτής της διαδρομής που ξεκινήσαμε,  ροκειμένου να βρεθούμε, καθώς περνούν οι μέρες, σε κάθε γωνιά της Φιλαδέλφειας και της  Χαλκηδόνας και να μεταδώσουμε το μήνυμα της ανατροπής και την ελπίδα της αλλαγής για την πόλη μας. Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης επισκεφθήκαμε το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Συναντήσαμε τους εργαζόμενους, τους μοιράσαμε ανακοίνωσή μας σχετικά με τις διαθεσιμότητες στους ΟΤΑ και συζητήσαμε μαζί τους, καταγγέλλοντας την  επέλαση που λαμβάνει χώρα εις βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ