Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Οι πολίτες γύρισαν ήδη σελίδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα Μελίσσια μίλησε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού Συμπολιτεία κ. Μανώλης Γραφάκος και τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ παρουσία πλήθους κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης.

Παρόντες σε αυτή παλαιοί και νέοι αιρετοί και στελέχη που έβαλαν τη θετική τους σφραγίδα στα αυτοδιοικητικά της πόλης.  Ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Γιάννης Μητρόπουλος, ο Χρήστος Παναγιωτίδης, ο Νίκος Χατζηαδάμ, ο Άγγελος Ζησιμόπουλος, ο Διαμαντής Παππάς κ.α.

Ο κ. Γραφάκος στην ομιλία του ευχαρίστησε τους πολίτες για τη μαζική παρουσία, τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας νέα εποχής για το Δήμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα να αλλάξει η πόλη σελίδα και να ξεχάσει οριστικά τη θλιβερή παρένθεση της Διοίκησης Στεργίου»

Περιέγραψε με έμφαση τις βασικές αρχές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και τους στόχους για την επόμενη μέρα των εκλογών.  Χαρακτήρισε τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ τον καλύτερο συνδυασμό που είχε ποτέ η πόλη αφού περιλαμβάνει στις τάξεις της ανθρώπους που έχουν προσφέρει στα κοινά από όποια θέση και αν τους έταξαν οι πολίτες και από νέους ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματικά που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη κοινά και έχουν σα στόχο να φέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Κατέστησε σαφές ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα πορευθεί με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών και θα αναζητήσει συναίνεση και συνεργασίες σε όλο το πολιτικό φάσμα, με σκοπό τη σωστή επίλυση των προβλημάτων.

Σκιαγράφησε τις άμεσες προτεραιότητες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ως Διοίκησης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πολεοδομικά ζητήματα, στο σχέδιο πόλης, την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση του πεντελικού όρους, σύμφωνα με το ΠΔ προστασίας του.

Τελειώνοντας ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τους παρισταμένους για τη μεγάλη συμμετοχή και τη συμπαράταξη με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με έναν και μοναδικό στόχο, την εκλογή μιας δημοτικής αρχής άξιας και ικανής που θα συντελέσει θετικά στην ανάπτυξη της πόλης, «ώστε η σημερινή να ξεχασθεί ως μία παρένθεση που δε θα θυμάται Κανείς!».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ