Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Οι προγραμματικές θέσεις της “Aσυμβίβαστης Πορείας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημοσιοποιήθηκαν οι στόχοι και οι θέσεις της δημοτικής παράταξης Αγίων Αναργύρων – Καματερού “Ασυμβίβαστη Πορεία”, της οποίας ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Νίκος Νταηλάκης.    Η πρώτη ενότητα αφορά στην Διοίκηση και Οικονομική Λειτουργία και η δεύτερη ενότητα στην Κοινωνική Πολιτική.

Χαρακτηριστικά, στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: “(…). Η σημερινή διοίκηση έχει συνειδητά υποβαθμίσει το κορυφαίο όργανο του δήμου μας. Η τακτική της συζήτησης πολλών θεμάτων με την διαδικασία του κατεπείγοντος, εκτός ημερησίας διάταξης, δεν επιτρέπει την αβίαστη μόρφωση άποψης. Οι αιρετοί που εκλέγονται τις δυο τελευταίες τετραετίες με την διοικούσα παράταξη δεν έχουν διαφωνήσει ποτέ και σε καμία εισήγηση. Αν δεχθούμε ότι αβίαστα μορφώνουν ταυτόσημες απόψεις, είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι με ελεύθερη βούληση υπερψήφισαν, στην αρχή της τετραετίας, οι Καματεριώτες δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης αύξηση μέχρι και 80% των δημοτικών τελών στην περιοχή τους, ώστε να εναρμονισθούν με τα πανάκριβα τέλη των Αγ. Αναργύρων!
Δέσμευσή μας η άμεση αναβάθμιση και η πλήρης διαφάνεια των εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, με δυνατότητα πρόσβασης και ελέγχου από τον δημότη αφού όλες οι συνεδριάσεις θα προβάλλονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου. Λειτουργία Θεσμοθετημένων Επιτροπών Τήρηση πρακτικών και δημοσιότητα στις συνεδριάσεις της Οικονομικής και της Επιτροπής ποιότητας ζωής. Οι συνεδριάσεις τους θα γίνονται σε προγραμματισμένες ημέρες και ώρες που θα τους επιτρέπουν να συντονίζονται, αφού ο ”Καλλικράτης”, κακώς, χώρισε στα τρία την ευέλικτη και αποτελεσματική μία επιτροπή, τη Δημαρχιακή Επιτροπή. (…).
Αξιοποίηση προγραμμάτων για τους ανέργους και διαφανής ενημέρωση των ενδιαφερομένων συνδημοτών μας για κάθε δυνατή ευκαιρία απασχόλησης στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
Διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας, συνδρομή και προώθηση κάθε νέας επιχείρησης συμβατής με τον χαρακτήρα της πόλης και έμπρακτη συμπαράσταση στις λειτουργούσες επιχειρήσεις. Η βαθιά κρίση που μαστίζει την τοπική αγορά είναι αναστρέψιμη, αρκεί πρώτος ο δήμος να αποδείξει ως πελάτης ότι την εμπιστεύεται.
Άμεση κατάργηση των τροφείων. Αναδιοργάνωση της λειτουργίας και διαχείρισης με διαφάνεια στις προμήθειες ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Εμείς θα διατηρήσουμε και θα επεκτείνουμε τις όποιες δημοτικές δομές υγείας και συναφείς δράσεις έχουν απομείνει.
Θέτουμε εν τούτοις ως βασικό στόχο στο πρόγραμμα μας τη δημιουργία δημοτικού νοσοκομείου πρωτοβάθμιας υγείας στο δήμο μας. (…)”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ