Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ομόφωνα… στη μάχη των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική κίνηση “Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου” ανακήρυξε ομόφωνα στη συνέλευσή της την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ως υποψήφια δήμαρχο, την εκλεγμένη σύμβουλο στο Δήμο, κα Ειρήνη Κατσινοπούλου. Είχε προηγηθεί, υπενθυμίζουμε, την περασμένη Κυριακή, η στήριξη στο πρόσωπό της και στο “Δίκτυο Πολιτών” από την Τοπική Οργάνωση  το ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο  Αττικής.

Η Ειρήνη Κατσινοπούλου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, από τα μαθητικά της ακόμη χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές της Αριστεράς, προβάλλοντας τις αξίες, τις ιδέες και τα οράματά της. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια δήμαρχος με το “Δίκτυο Πολιτών”. Στη συνέλευση της δημοτικής κίνησης συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα και η διακήρυξη του Δικτύου  που θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, το “Δίκτυο Πολιτών” προσκαλεί εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, νέες και νέους, “όλους τους δημότες της πόλης μας να συστρατευθούν μέσα από τις γραμμές του για  τη μεγάλη ανατροπή των δημοτικών αρχόντων που συμπορεύτηκαν και στηρίξανε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση”. 

Οι πρώτες συναντήσεις του  “Δικτύου Πολιτών” με τους δημότες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18/1 το πρωί στην πλατεία του Ηρακλείου και την Κυριακή 19/1 στις γειτονιές του Παλαιού Ηρακλείου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ