Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ο Λευτέρης Μαγιάκης διεκδικεί το Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Και με τη «βούλα» των ενδοπαραταξιακών εκλογών ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, είναι αρχηγός της νεοσύστατης, διευρυμένης παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα λάβει και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του Μαΐου. Στη σχετική διαδικασία της ψηφοφορίας ανάμεσα στα μέλη που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, ο κ. Μαγιάκης έλαβε 347 ψήφους σε σύνολο 356 ψηφισάντων.

«Με κριτήριο την ενότητα, χωρίς αποκλεισμούς, με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα, ξεκινάμε από αύριο τον προεκλογικό μας αγώνα. Θα φτάσουμε σε κάθε μαρουσιώτικο σπίτι, σε κάθε συλλογικότητα», δήλωσε στο πρώτο του μήνυμα, σαν αρχηγός του συνδυασμού, ο υποψήφιος, πλέον, δήμαρχος.
Στον θρίαμβο του κ. Μαγιάκη στις ενδοπαραταξιακές εκλογές βοήθησε, βέβαια, και η απόσυρση, την τελευταία στιγμή, του έτερου υποψήφιου για την κεφαλή της παράταξης Γιώργου Καραμέρου. Θυμίζουμε, ο κ. Καραμέρος είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την αρχηγία του συνδυασμού, ταυτόχρονα δε για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενδιαφέρον που οδήγησε στη λύση των εσωτερικών εκλογών.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ