Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ο Λουκάς Τζανής στην Λαϊκή του Αγίου Αντωνίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Κοντά στους πολίτες βρέθηκε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  κ. Λουκάς Τζανής, ο οποίος με στελέχη και μέλη της Δημοτικής κίνησης «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»  επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες τη Λαϊκή του Αγίου Αντωνίου (οδός Περραιβού). Ο Δήμαρχος μίλησε με νοικοκυρές, με παραγωγούς και με συμπολίτες μας, εφ όλης της ύλης… Για την δύσκολη επιλογή πως θα γεμίσει το καρότσι με λιγότερα χρήματα, αλλά και για τα παράπονα  των κατοίκων για  θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του. Καμένες λάμπες που δεν αλλάζουν γρήγορα, ο κάδος που είναι κοντά στο σπίτι και πρέπει ν’ αλλάξει, δέντρα που πρέπει να κοπούν και πολλά άλλα… Βασικό θέμα όλων η ανεργία, κάθε νοικοκυρά είχε άντρα, παιδί , ανίψι άνεργο και η  ανασφάλεια και ανυπομονησία κυριαρχούσε στα κάποτε ανέμελα πρωινά στις Λαϊκές. Υπήρχαν και δημότες όμως που έλεγαν στο Δήμαρχο ότι κατανοούν τα προβλήματα  που έφερε το Μνημόνιο, και φώναζαν κάνε ότι μπορείς Δήμαρχε, κάνε το καλύτερο…

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται  περιοδείες με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά με βασικό στόχο την λεπτομερή  ενημέρωση των ανέργων και των ευπαθών ομάδων για όλες τις κοινωνικές δομές τους Δήμου.

Ταυτόχρονα κλιμάκια της Δημοτικής Κίνησης «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» με επικεφαλής υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα αρχίσουν να επισκέπτονται τις γειτονιές  στη Δραπετσώνα και στο Κερατσίνι, θα  συνομιλούν με τους πολίτες και  θα τους ενημερώνουν για το ρεαλιστικό πρόγραμμα του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ  για να γίνει η επόμενη πενταετία, πενταετία «ανάπτυξης».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ