Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Ο πολίτης να βρει θαλπωρή και αγάπη από το Δήμο” (photos+videos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Tην προγραμματική πρόταση της “Δημοτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Ηρακλείου” (ΔΑΣΗ) παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Μαστοράκος στην κεντρική ομιλία του που  έγινε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαΐου στην πλατεία ΗΣΑΠ του Ηρακλείου Αττικής.
Ο επί 16 χρόνια Δήμαρχος της πόλης (1991-2006) τόνισε αρχικά πως από το ξεκίνημα της πολιτικής του καριέρας μέχρι σήμερα, σε μια περίοδο περίπου 35 ετών, πάντα ήταν παρών στο Ηράκλειο και ποτέ δεν έλειψε από την πόλη ενώ οι θέσεις που κατείχε ποτέ δεν ήταν δοτές.
Αναφερόμενος στην επόμενη δημοτική περίοδο είπε πως θα είναι μια πενταετία εστιασμένη στην κοινωνική πρόνοια ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον “κοινωνικό μισθό”, εννοώντας τις κοινωνικές παροχές που πρέπει να προσφέρει ο δήμος στον πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό έθεσε ως στόχους της παράταξης για την επόμενη πενταετία την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την πληρότητα του Κοινωνικού Φαρμακείου, την επαναφορά της δημοτικής συγκοινωνίας, την κάλυψη όλων των οικογενειών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τις δωρεάν δραστηριότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης, πρόσθεσε ως μια από τις προτεραιότητες τη μείωση των ανταποδοτικών τελών, η οποία, όπως είπε, είναι εφικτή σήμερα γιατί έχει μειωθεί το προσωπικό και ο όγκος των σκουπιδιών λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης. “Χρειάζεται να βρει ο πολίτης θαλπωρή και αγάπη από το Δήμο γιατί τι να το κάνει ο οδηγός το καλό οδόστρωμα αν δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει τη βενζίνη” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαστοράκος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την εκλογική μάχη. “Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ξεκινήσαμε δειλά, αλλά σιγά σιγά πιστέψαμε ότι είμαστε κοντά σε μια μεγάλη νίκη” δήλωσε ενώ αμφισβήτησε τα γκάλοπ που έχουν κυκλοφορήσει στην πόλη χαρακτηρίζοντας τα ως “καλπικα”. Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης είπε πως είναι δυνατό με ανθρώπους καταξιωμένους στους χώρους τους.

Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και τον κόσμο για αυτή την “πολύ όμορφη βραδιά”. “Εύχομαι αυτή η αγάπη σας να μας συνοδεύσει όχι μόνο μέχρι την Κυριακή αλλά μέχρι το 2019. Και να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε κοντά σας” είπε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους της παράταξης που γέμισαν την κεντρική πλατεία.

Στο τέλος ανέβηκαν στην εξέδρα και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΑΣΗ με τον κ. Μαστοράκο να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

“Κανείς τους δεν μου ζήτησε τίποτα. Έχω όμως να τους προσφέρω πολλά. Θα τους προσφέρω τη βοήθεια και την υποστήριξη μου για να φτιάξουμε μια νέα αυτοδιοικητική γενιά για την επόμενη δεκαετία στο Ηράκλειο γιατί το αξίζουν” δήλωσε και μαζί με τους υποψηφίους χαιρέτησαν τον κόσμο 

Δείτε και video εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=BOOmHO61jss

http://www.youtube.com/watch?v=1Ix9NiOHY00

http://www.youtube.com/watch?v=N0Tf4k7moHc

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ