Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Πέντε νέοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γ. Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις




Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του ΚΑΤ – γενικός χειρουργός Παναγιώτης Βραχνός, η πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω» Χρηστίνα Δ. Θεοδωρίδου Αλεξανδρίδου, η εφοριακός Ιουλία (Λιάνα) Γκιόκα, ο οικονομολόγος – επιχειρηματίας Θρασύβουλος Δρακούλης, και η φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών Άννα Ζαχαριάδου.
Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας πέντε ακόμα υποψηφίους, νέα πρόσωπα, και κάποια άλλα γνώριμα λόγω πρότερης ενασχόλησής τους με τα κοινά, όλοι τους συμπολίτες μας που μέσα από την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την προσφορά τους στον άνθρωπο και στην κοινωνία, αλλά και μέσα από την άφθαρτη ματιά τους ως εκπρόσωποι της νέας γενιάς της πόλης μας μπορούν να υπηρετήσουν επάξια τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητές της παράταξής μας για την επόμενη πενταετία.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Παναγιώτης Βραχνός, δήλωσε:

«Οι Μαρουσιώτες με γνωρίζουν μέσα από το δημοτικό μου έργο στο παρελθόν, αλλά και για την προσφορά μου στον άνθρωπο και στον ασθενή μέσα από την ιατρική μου ιδιότητα. Αποφάσισα να επαναδραστηριοποιηθώ στα δημοτικά πράγματα της πόλης στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, με τον οποίον μας συνδέει διαχρονική φιλία λόγω και της επαγγελματικής μας ιδιότητας, θέλοντας να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια για να συνεχιστεί με επιτυχία το έργο του Δημάρχου για ένα ακόμη πιο ισχυρό και ανθρώπινο Μαρούσι».

Από την πλευρά της, η υποψήφια Χρηστίνα Δ. Θεοδωρίδου Αλεξανδρίδου, δήλωσε:

«Η ευαισθητοποίησή μου σε θέματα αναπηρίας πηγάζει από το γεγονός ότι έχω υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Επίσης, ως εκλεγμένο μέλος στη Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και με την ιδιότητά μου ως νοσηλεύτρια γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινή τους ζωή. Με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη, έχω συνεργαστεί επί σειρά ετών. Η ανθρωπιά, η στήριξη και η ευαισθησία του απέναντι στον ασθενή και στον συνάνθρωπο που πάσχει ήταν το έναυσμα για την απόφασή μου να σταθώ αρωγός της συλλογικής αυτής προσπάθειας προς όφελος όλων των πολιτών».

Η υποψήφια Ιουλία Γκιόκα, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να συμμετάσχω στον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη». Δεσμεύομαι ότι στο πλευρό του θα προσφέρω τα πάντα δυνατά για μία νέα του θητεία στη δημαρχία, για το όφελος των κατοίκων και της πόλης του Αμαρουσίου».

 Από την πλευρά του ο υποψήφιος Θρασύβουλος Δρακούλης, δήλωσε:

«Βρίσκομαι στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, αποφασισμένος να συμβάλλω σε αυτή την κοινή προσπάθεια για να κάνουμε το Μαρούσι μας μια πρότυπη πόλη. Μέλος της οικογένειας του Αμαρουσίου εδώ και 30 χρόνια, θέλω να προσθέσω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στον τόπο όπου ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου, καταθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία μου από τα σχεδόν 20 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μια φορά οι προσπάθειες του Δημάρχου θα στεφθούν με επιτυχία με τελική κερδισμένη την πόλη μας».

Η  Άννα Ζαχαριάδου, δήλωσε:

«Συμφώνησα με τον Δήμαρχο την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» γιατί ως νέος άνθρωπος ενδιαφέρομαι για τα κοινά, αγαπώ την πόλη μου, και στο όραμα του Γιώργου Πατούλη, εντόπισα πολλά κοινά σημεία με όσα ονειρεύομαι για το Μαρούσι. Στόχος μου είναι η πολιτική ευαισθητοποίηση και η ένταξη των νέων ανθρώπων στην πραγματικότητα του Αμαρουσίου με ιδέες που απευθύνονται στους νέους και πηγάζουν από τους ίδιους. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου μαζί του, και από κοινού να διαγράψουμε μία νέα πορεία για τη νεολαία της πόλης μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ