Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Παρών για πέμπτη θητεία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημήτρη Στεργίου – Καψάλης το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαΐου  στην πλατεία Χαραυγής στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης. Ο Δήμαρχος στην «καρδιά του Πεντελικού» την Πεντέλη, δήλωσε «παρών για πέμπτη συνεχή θητεία, στην υπηρεσία του πολίτη».

Mεταξύ άλλων ο δημοτικός συνδυασμός τονίζει τα εξής:
•Οι Πεντελιώτες είδαν  να δικαιώνονται οι  αγώνες του Δημάρχου τους, για την αποκατάσταση μιας αδικίας που ταλάνιζε  χρόνια την Πεντέλη. Πατροπαράδοτοι  οικισμοί  – Αγ. Τριάδας, Γκορτζέζας, Μπουρμπάχτι, Καλλιθέας και Νταού Πεντέλης  αποχαρακτηρίστηκαν από δασικές εκτάσεις.
•Είδαν με το ίδιο σθένος και την ίδια ενεργητικότητα, να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν δασικές εκτάσεις εντός του οικιστικού ιστού.
•Είδαν την δικαίωση των πολύχρονων αγώνων του, για την δημιουργία του 2ου  Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού σχολείου καθώς και του κλειστού  γυμναστηρίου.
•Είδαν την δικαίωση των προσπαθειών και αγώνων του για δημιουργία έργων υποδομών αποχέτευσης στην περιοχή  Καλλιθέας.
•Είδαν τον  αγώνα του για την διατήρηση του προαστιακού χαρακτήρα της πόλης τους.
•Είδαν τον ανένδοτο αγώνα του Δημάρχου τους για την διατήρηση του «ΑΒΑΤΟΥ» στο Πεντελικό.
•Είδαν το Δήμαρχο που μπορεί και θέλει να υλοποιήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για το μέλλον των παιδιών τους.
•Είδαν στο πλάι του τους πρωτεργάτες και συντελεστές της «Δημοτικής Συμμαχίας» κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένη, επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πολιτείας» και Νίκο Τόλιο επικεφαλής του «Πεντέλη – Μελίσσια μαζί», καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .

Οι  Πεντελιώτες  είδαν το Δήμαρχό τους Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη, σταθερά και αταλάντευτα στο πλάι τους».

Στο προσκλητήριο παρών  δήλωσε και ο πρωτεργάτης της δημιουργίας της «Δημοτικής Συμμαχίας» πρώην Δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης.

Στη συγκέντρωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Πεντέλη παρευρέθησαν σημαίνουσες προσωπικότητες από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, από τον χώρο των Γραμμάτων και Τεχνών, Στρατηγοί Ε.Α., υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι και υποψήφιοι σύμβουλοι από την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης και οι υποστηρικτές της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού.

  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ