Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Πεντέλη:Η κορύφωση της κόντρας

Δημοσιεύθηκε

στις


Τα 3,5χρόνια που πέρασαν από τις τελευταίες εκλογές μόνο ήρεμα δεν ήταν για το Δήμο Πεντέλης. Ο πρώτος δήμαρχος του καλλικρατικού πλέον Δήμου, κ. Δημήτρης Στεργίουέχασε από νωρίς την πλειοψηφία,ενώ παροιμιώδης ήταν οι συγκρούσεις του με τον επικεφαλής της μείζονος-και εκ νέου υποψήφιο-πρώην δήμαρχο Μελισσίων κ. Μανώλη Γραφάκο.
Βέβαια,ο κ.Στεργίου,ότι έχασε στη διάρκεια της θητείας, φρόντισε να το αναπληρώσει προεκλογικά ανακοινώνοντας την συνεργασία του στις εκλογές με τους συνδυασμούς των επικεφαλής της ελάσσονος στο Δ.Σ. της πόλης: κ.κ.Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και Νίκο Τόλιο.
Ούτε όμως και ο κ. Γραφάκος έμεινε με σταυρωμένα χέρια,παίρνοντας με το μέρος του το μεγαλύτερο μέρος των στελεχών της δημοτικής αρχής που διαφώνησαν και έφυγαν από τον κ.Στεργίου, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει και την στήριξη του επί τετραετίες πρώην δήμαρχου Μελισσίων κ. Γιάννη Μητρόπουλου.
Το παζλ των υποψηφιοτήτων συμπληρώνουν ο,πάντα υπολογίσιμος,υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αντώνης Φειδοπιάστης, και ο κ.Τάσος Καρατζής από το ΚΚΕ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ