Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Περιοδεία της Ρένας Δούρου στο Ηράκλειο Αττικής (video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Περιοδεία στο κέντρο του Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου η υποψήφια Περιφερειάρχης με το συνδυασμό “Δύναμη Ζωής” κα Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, κ. Γιώργος Καραμέρος.
Η κα Δούρου και ο κ. Καραμέρος πέρασαν από καφετέριες και μαγαζιά του κέντρου και συζήτησαν σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα με πελάτες και καταστηματάρχες. Μαζί τους ήταν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής με την παράταξη “Δίκτυο Πολιτών” κα Ειρήνη Κατσινοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και υποψήφιος Σύμβουλος με το “Δίκτυο Πολιτών” κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, η Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος βόρειου τομέα με τη Δύναμη Ζωής, κα Αιμιλία Τζίβα  και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και επίσης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα με τη “Δύναμη Ζωής”, κ. Άρης Βρούστης.
Στην παρέα προστέθηκε και ο κ. Μανώλης Γλέζος (που μίλησε λίγο αργότερα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία) και όλοι μαζί επισκέφτηκαν το εκλογικό κέντρο του “Δικτύου Πολιτών” στην πλατεία Έρωτα.

Δείτε και video από την επίσκεψη:

http://www.youtube.com/watch?v=xyo8MRQvz28

http://www.youtube.com/watch?v=Yoq5zYWxuak

http://www.youtube.com/watch?v=z3K_j7LF44s

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ