Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Πιστεύουμε στο αύριο του Δήμου μας»

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης και επικεφαλής του συνδυασμού «Πάλη για την Πόλη μας» κ. Δημήτρης Τζίτζιφας υπογράφει την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή  στους δημότες της Μεταμόρφωσης για το δεύτερο γύρο:

«Δημότισσες – Δημότες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και στην παράταξή μας – συνδυασμό μας “Πάλη για την Πόλη μας”, την 1η Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου  2014.

Η εμπιστοσύνη σας αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε όπως και πριν, με γνώμονα το συμφέρον του λαού μας ώστε στις 25 Μαΐου 2014, να είμαστε εμείς οι τελικοί νικητές των Δημοτικών Εκλογών.

Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό αφού η θέληση των δημοτών μας είναι η αλλαγή στον τόπο μας, θέλοντας μια Νέα Δημοτική Αρχή, μακρά από αδράνεια, μακριά από εκβιασμούς σ’ όλους τους τομείς δράσης όπως στους εργαζόμενους, στους δημότες μας άμεσα και έμμεσα με προσφορές της τελευταίας στιγμής, με προτεραιότητα στις μεταδημοτεύσεις σωρηδόν, ακόμη και στα άτομα του στενού περιβάλλοντος της σημερινής Δημοτικής Αρχής κ.α.

Το διακύβευμα της 25ης Μαΐου 2014 είναι  μεγάλο για το Δήμο μας, αφού οι δημότες μας θα δείξουν οριστικά τι θέλουν. Θέλουμε πρόοδο και συνέχιση του έργου μας που διεκόπη την 31.12.2010;;; Αν ναι, ψηφίζουμε “Πάλη για την Πόλη μας”. Θέλουμε την ηρεμία στους εργαζόμενους και όχι ψευτοδιλήμματα;;;Αν ναι ψηφίζουμε “Πάλη για την Πόλη μας”.
Θέλουμε Δήμαρχο δίπλα μας σε καθημερινή βάση:::Αν ναι ψηφίζουμε “Πάλη για την Πόλη μας”.

Στους συνδυασμούς που έθεσαν τα προγράμματά τους σε εσάς τους δημότες αλλά δεν ευτύχισαν να  είναι στην ψηφοφορία της 2ης Κυριακής , της 25 Μαΐου 2014, παρά το γεγονός ότι έδωσαν τίμια τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών και έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους Δημότες μας, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη μελλοντικής  αυτοδιοικητικής ανέλιξης, τους ζητάμε να συμπορευθούμε τη 2η Κυριακή για το καλό του τόπου μας. Εξάλλου προεκλογική τους προτροπή ήτο η απομάκρυνση της  σημερινής αυταρχικής Δημοτικής Αρχής.

Πιστεύουμε στο αύριο του Δήμου μας.

Πιστεύουμε στην από κοινού με τους Δημότες μας υλοποίηση του προγράμματός μας, που ήδη βρίσκεται στα χέρια σας. Ένα πρόγραμμα υλοποιήσιμο και πραγματικό που αγγίζει τα κοινωνικά θέλω των Δημοτών μας, όπως την επαναλειτουργία του ασθενοφόρου, του Δημοτικού Ιατρείου, της    Δημοτικής Συγκοινωνίας, των Δημοτικών συσσιτίων, των βρεφικών σταθμών, τη δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα “Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι”, την καθαριότητα κ.α..

Αν λοιπόν θέλει μια πραγματική αλλαγή ο Λαός μας, οι Δημότες μας,  ψηφίζουν το Δήμαρχο που είναι όλα τα χρόνια κοντά τους και όχι μακριά τους, που είχε την πόρτα ανοιχτή σ’ όλους και όχι στους ημέτερους, που ασχολείτο συνεχώς με την καθημερινότητα. Αν όχι ψηφίζουν τη σημερινή Διοίκηση.
Το αύριο μας ανήκει.
Ο  Δήμος μας πρέπει να πάει μπροστά.
Έχουμε όλοι υποχρέωση γι’ αυτό».

Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή στο πρόσωπό μου   
και στην παράταξή μας
Αναμένουμε την ψήφο σας
Δημήτρης Τζίτζιφας

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ