Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Προεκλογική συγκέντρωση του Δημάρχου Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασφυκτικά γεμάτο με δημότες του Αιγάλεω ήταν το Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» στην προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τη Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων της παράταξης, τονίζοντας ότι “χωρίς υποχωρήσεις από τις αρχές και τις αξίες μας, με μόνο γνώμονα το συμφέρον της πόλης, ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατάφεραν να κρατήσουν όρθιο τον Δήμο, να τηρήσουν τις προγραμματικές τους δεσμεύσεις παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν”. Συνχίζοντας ο κ. Κραδαράς τόνισε: “Η Διοίκηση του Δήμου αντιστάθηκε στις πολιτικές των Μνημονίων και εξοπλισμένη πια με νέα εφόδια και εμπειρία είναι έτοιμη να απαντήσει δυναμικά και στις νέες προκλήσεις, με κέντρο του προγράμματος για την προσεχή πενταετία τον Άνθρωπο. Ένα πρόγραμμα με πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη της τοπικής αγοράς, της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της νέα γενιά, των ηλικιωμένων, των Ατόμων με Αναπηρίες. Με απαράβατη αρχή τη σωστή και διαφανή διαχείριση στα οικονομικά και την κατοχύρωση και διεύρυνση των θεσμών της συμμετοχικής δημοκρατίας”. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε τον ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό προσανατολισμό της παράταξης, μακριά από τις πολιτικές έριδες της κεντρικής πολιτικής σκηνής και τα χρωματιστά γυαλιά των αντιπάλων του και δήλωσε τη βεβαιότητά του ότι η νέα Διοίκηση που θα προκύψει από τη νίκη του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές θα είναι η καλύτερη Δημοτική Αρχή για το Αιγάλεω γιατί δε διψάει για εξουσία αλλά θέλει να υπηρετήσει τους Δημότες και την πόλη.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλαντζής και ο Γεν. Γραμματέας του ΑΣΔΑ, κ. Τάκης Μπιτούνης.
Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Καρδαρά έκανε επίσημα ο Πρόεδρος Ασσυρίων Ελλάδας κ. Κυριάκος Μπατσάρας, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την υποστήριξή του στο Σύλλογο.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της εκδήλωσης εδώ http://goo.gl/mnMgXo και να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου εδώ http://goo.gl/5NRzCN.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ