Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Προεκλογικός «αρραβώνας» πολιτικών δυνάμεων στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ θα πορευτεί πλέον ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι, Πόλης να Ζεις», Γιώργος Θωμάς. Μάλιστα, ο κ. Θωμάς θα ενώσει τη νεοσύστατη παράταξή του με αυτή του «Χαλάνδρι, η Πόλη μας», η οποία παραδοσιακά στηριζόταν από το κόμμα της Αριστεράς στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις για τον Δήμο.

Ο πολιτικός αρραβώνας των δύο παρατάξεων με… «προίκα» το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ στην υποψηφιότητα Θωμά επισημοποιήθηκε με την κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών:
«Ανακοίνωση του Γιώργου Θωμά, υποψηφίου δημάρχου Χαλανδρίου με τη στήριξη των παρατάξεων ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ και ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν πεδίο συγκρότησης προτάσεων και πολιτικής για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση των αυτοδιοικητικών θεσμών, για την ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου των δήμων.
Το Χαλάνδρι εδώ και πολλά χρόνια υφίσταται τις συνέπειες της αδράνειας των δημοτικών αρχών, που απλώς παρακολουθούν, χωρίς να αντιδρούν, τις εξελίξεις στην πόλη. Το σύστημα καθαριότητας ανεπαρκές. Οι κοινόχρηστοι χώροι λιγοστοί και απροσπέλαστοι. Οι σχολικές, αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές παραμελημένες.
Είναι ανάγκη η νέα δημοτική αρχή να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τοπικές υποθέσεις, να στηρίξει τους πολίτες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική και κοινωνική κρίση και να συμβάλει στη βελτίωση ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Χαλανδρίου.
Η δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών για την τοπική κοινωνία, αλλά και την ανάγκη να δημιουργηθούν ευρύτερες συσπειρώσεις τοπικών δυνάμεων προοδευτικού προσανατολισμού, αποφάσισε να στηρίξει την ακηδεμόνευτη υποψηφιότητα του Γιώργου Θωμά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Θωμάς, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ και η δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ καλούν σε συστράτευση κάθε ενεργό πολίτη και συλλογικότητα του Χαλανδρίου για τη συγκρότηση ενός τολμηρού, εναλλακτικού, μεταρρυθμιστικού και αναπτυξιακού σχεδίου, που θα εγγυάται την κοινωνική συνοχή, και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για έναν Δήμο σύγχρονο, δημοκρατικό, με διαφάνεια στη λειτουργία και τη διαχείριση.
Το μέλλον της πόλης μας δεν είναι από μόνο του ούτε πιο σκοτεινό, ούτε πιο φωτεινό. Στο χέρι μας είναι ν’ αποφασίσουμε πώς θα είναι.
Σήμερα κρίνεται αν θα αδράξουμε την τελευταία μας ευκαιρία να ανατρέψουμε την αρνητική πορεία της πόλης μας ή αν θα μείνουμε απαθείς και θα καταγραφούμε ως η γενιά εκείνη που ανέχθηκε την καταστροφή αντί να προσπαθήσει να την αποτρέψει.
Ήρθε η ώρα των επιλογών. Ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε το παλιό και το φθαρμένο.
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όλους αυτούς που αποτελούν μέρος των προβλημάτων της πόλης μας, όλους αυτούς που ήταν παρόντες στις παρελάσεις και απόντες στα προβλήματα.
Σήμερα πρέπει να ξανασχεδιάσουμε την πόλη μας, πρέπει να πάρουμε πίσω την πόλη μας, πρέπει να ξαναβρούμε την ψυχή μας.
Όλοι μαζί για το Χαλάνδρι που αγαπάμε. Όλοι μαζί για το Χαλάνδρι που ονειρευόμαστε».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ