Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Πρόγραμμα‭ ‬με‭ ‬συλλογικές‭ ‬διαδικασίες‭

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του Προγράμματος και του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού‭ «‬Ενότητα,‭ ‬Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι‭»‬ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Λευτέρη Μαγιάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι‭ ‬βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Απόστολος Αλεξόπουλος,‭ ‬Χαρά Καφαντάρη,‭ ‬Δημήτρης Στρατούλης και Άννα Χατζησοφιά,‭ ‬ο κ. Πάνος Σκουρλέτης,‭ ‬εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Γιώργος Γεωργής,‭ ‬μέλος της πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ.‭  ‬Ολιγόλεπτο χαιρετισμό απηύθυναν προς τη‭ ‬συγκέντρωση η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κα Άλκηστις Τσουλάκου και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΕΠΑΜ, κ. Θέμης Συμβουλόπουλος.
Στην παρουσίαση του Προγράμματος και του Ψηφοδελτίου του Συνδυασμού‭  ‬παρευρέθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Γιώργος Καραμέρος με τον Συνδυασμό‭ «‬Δύναμη Ζωής‭»‬,‭ ‬ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Συνδυασμό και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Στο δελτίο τύπου του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:‭ «‬Οι μαρούσιώτες που συνέρρευσαν μαζικά στο Δημαρχείο,‭ ‬άκουσαν τις εισηγήσεις για το Πρόγραμμα του Συνδυασμού σχετικά με τα ζητήματα των θεσμικών,‭ ‬των οικονομικών,‭ ‬της πολεοδομίας,‭ ‬της κοινωνικής πολιτικής και του πολιτισμού.‭ ‬Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι προτάσεις του Συνδυασμού για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό,‭ ‬την πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου Αμαρουσίου,‭ ‬με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή να αδιαφορεί για την είσπραξη χρεών εκατομμυρίων από μεγαλοφειλέτες,‭ ‬τη χαρτογράφηση των προβλημάτων‭ «‬από τα κάτω‭»‬ για την ανάδειξη των ιδιαίτερων αναγκών των γειτονιών του Αμαρουσίου,‭ ‬την πρόταξη μιας αλληλεγγύης που δεν θα περιορίζεται σε‭ «‬ψεύτικες φιλανθρωπίες‭»‬,‭ ‬τον πολιτισμό της καθημερινότητας που θα ξεκινάει από τα σχολεία,‭ ‬θα διαπερνά τους δημόσιους χώρους και θα καταλήγει στους ίδιους τους‭ ‬κατοίκους‭»‬.
Ο κ.‭ ‬Μαγιάκης μίλησε με ενθουσιασμό για το εγχείρημα διαμόρφωσης του Προγράμματος,‭ «‬μέσω μιας διαδικασίας γνήσια συλλογικής,‭ ‬με τεχνογνωσία,‭ ‬εμπειρία και δυναμική που την αντανακλά το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού και θα συνεχιστεί και μετά τις Δημοτικές εκλογές‭»‬.‭
Στη συνέχεια υποδέχτηκε στο βήμα τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους,‭ ‬κ.κ.‭ ‬Ηλία Γιαννακάκο,‭ ‬Πέτρο Κούκουζα και Κατερίνα Ψάλτη,‭ ‬οι οποίοι με χαρά τόνισαν ότι η συμμετοχή τους στον‭ «‬Συνδυασμό Νίκης σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Δήμο,‭ ‬τονίζοντας ότι θα εργαστούν ακούραστα,‭ ‬όπως και στο παρελθόν,‭ ‬με μόνο κριτήριο το όφελος των δημοτών,‭ ‬ώστε να γίνει το Μαρούσι γνήσια δημοκρατικό και παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας‭»‬.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ