Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Πυρετός συμπράξεων στο προεκλογικό σκηνικό της Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Προεκλογικός μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στο Δήμο της Κηφισιάς. Μετά τις συμφωνίες του Δημάρχου της πόλης για εκλογική συνεργασία με τους δύο πρώην δημάρχους Κηφισιάς Βασίλη Βάρσο και Εκάλης Βάσω Σπηλιωτοπούλου (βλέπε προηγούμενο φύλλο του Χ-Τύπου), ήρθε η σειρά των έτερων διεκδικητών του θώκου να απαντήσουν αναλόγως. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κανακάκης ανακοίνωσε συνεργασία με τις παρατάξεις των Γιώργο Σκορδίλη και Γιάννη Τσαγκάρη, ενώ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Θωμάκος στελεχώνει το ψηφοδέλτιό του με τον Δημήτρη Αγγελίδη.

 

Στην ΑΝΑΣΑ οι Σκορδίλης – Τσαγκάρης
Από υποψήφιος δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Κανακάκη ο Γιώργος Σκορδίλης, με τον ανεξάρτητο σύμβουλο – εκλεγμένος με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο το 2010 – να ενώνει τις δυνάμεις της παράταξής του «αλλάΖΩ» με την «ΑΝΑΣΑ» του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρόμοιος δρόμος και για τους «ΠΟΛΙΤΕΣ» του Γιάννη Τσαγκάρη, οι οποίοι και αυτοί συμφώνησαν με τον κ. Κανακάκη.
Στην σχετική ανακοίνωση που επισημοποιεί τη συνεργασία αναφέρεται:
«Οι δημοτικές παρατάξεις ΑΝΑΣΑ, αλλάΖΩ, και ΠΟΛΙΤΕΣ, συνειδητοποιώντας το επιτακτικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ευρύτερη δυνατή σύμπραξη δυνάμεων με στόχο:
Την αλλαγή μοντέλου διοίκησης του Δήμου για μία αναπτυξιακή και κοινωνική πολιτική που θα βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας.
Την προάσπιση του ρόλου και του χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις σημερινές συνθήκες.
Την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας μέσα από διαδικασίες δημοκρατικής συμμετοχής και συλλογικής λειτουργίας,
αποφάσισαν την από κοινού κάθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σε κοινό συνδυασμό με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κανακάκη».

Με Θωμάκο ο Αγγελίδης
Ο Δημήτρης Αγγελίδης, πρώην συνεργάτης του Γιώργου Σκορδίλη, ήταν εξ αυτούς που κίνησαν τα νήματα προκειμένου Σκορδίλης – Κανακάκης να συνεργαστούν στις εκλογές, προτείνοντας ταυτόχρονα διάλογο και με την παράταξη του Γιώργου Θωμάκου. Η «μαγιά» χάλασε όταν οι κ. Σκορδίλης και Κανακάκης αποφάσισαν να κατέβουν αυτόνομα, ο καθένας με ξεχωριστό δικό του συνδυασμό, στις εκλογές του Μαΐου, ο κ. Αγγελίδης διαφώνησε και αποχώρησε.
Και ενώ τώρα Κανακάκης – Σκορδίλης τελικά συνεργάζονται, ο κ. Αγγελίδης έχει ήδη κλείσει συμφωνία σύμπραξης με τη «Δύναμη Ελπίδας» του κ. Θωμάκου.
«Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου κ.κ. Μαρίνος Παπαδόπουλος – Δικηγόρος, Γιάννης Καρατσιομπάνης – Εκπαιδευτικός, Ελένη Ζαφειροπούλου – Αρχιτέκτων Μηχανικός και Επίτιμος Διευθυντής Γ.Γ.Δ.Ε.-ΥΠΕΧΩΔΕ, Μάρα Σιάμπου – Δικηγόρος…..μαζί με ένα πολύ μεγάλο αριθμό Δημοτών που είναι σύμφωνοι με τις απόψεις μου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην συνεργασία μας με τον Γιώργο Θωμάκο και τους συνεργάτες του για καλύτερες μέρες για τον Δήμο Κηφισιάς.
Προφανώς ακολουθεί σύντομα και μια σειρά πολλών ακόμα γνωστών και φίλων με τους οποίους αυτή την στιγμή συνεχίζονται οι σχετικές συνεννοήσεις για την συνεργασία μας που θα ακολουθήσει.
Δεν υπάρχει ασφαλώς καμία αμφιβολία ότι παραμένουμε – και εγώ προσωπικά – πρόθυμοι για σύμπραξη με παλιούς και νέους συνεργάτες που θα θελήσουν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας η οποία δεν είναι εύκολη αλλά που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μας δικαιώσει πέρα για πέρα», σχολιάζει στην σχετική του ανακοίνωση ο κ. Αγγελίδης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ