Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ρένα Δούρου: «Αρχίζουμε σήμερα τη μάχη για την Περιφέρεια, τη μάχη για τη Δημοκρατία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Δούρου επέλεξε να κάνει προεκλογική εκκίνηση με μια συνέντευξη τύπου ανακοινώνοντας τις θέσεις πάνω σε σημαντικές θεματικές ενότητες για την Αττική:
«Στέλνουμε σήμερα ένα μήνυμα νέας αρχής. Νέας αρχής για τον τόπο. Νέας αρχής για την Αττική. Ένα μήνυμα τέλους των πολιτικών που κατέστησαν τις πόλεις μας, πόλεις για ανθρώπους – φαντάσματα. Χωρίς υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς πράσινο, χωρίς χώρους πολιτισμού και αθλητισμού, χωρίς ζωή. Αρχίζουμε τον αγώνα μας για τη μάχη των μαχών.  Την Περιφέρεια Αττικής. Μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Αρχίζουμε σήμερα τον αγώνα για το αύριο. Αρχίζουμε σήμερα με γνώση των δυσκολιών, αλλά και με αισιοδοξία. Γιατί η μάχη για την Περιφέρεια της Αττικής είναι πρωτίστως μάχη για τη συμμετοχή των πολιτών, μάχη για τη Δημοκρατία» τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια περιφερειάρχης.
Η πρώτη θεματική παρουσίαση αφορούσε τις προτάσεις του συνδυασμού σχετικά με το Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Περιφέρεια Αττικής:  
Όπως ανέλυσε η κ. Δούρου «Για την Περιφέρεια Αττικής διεκδικούμε έναν συνολικό, ουσιαστικό και δημοκρατικά διευρυμένο, ρυθμιστικό σχεδιασμό. Έναν σχεδιασμό – τριπλό εργαλείο: ανάπτυξης, καταπολέμησης των κοινωνικών ανισοτήτων και προστασίας του περιβάλλοντος. Και παράλληλα έναν σχεδιασμό – ασπίδα της ιστορίας, της παράδοσης και της απαράμιλλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Αττικής».
Η υποψήφια περιφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες θεματικές παρουσιάσεις με επίκεντρο τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής και τις προτάσεις της «Δύναμης Ζωής».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ