Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Δούρου και Φιλίππου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συγκέντρωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων, μίλησαν για το θέμα των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Β’ Αθήνας κα Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου.
Η κα Δούρου αναφέρθηκε στην πολιτική σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και ανάλυσε το πολιτικό πλαίσιο εντός του οποίου αυτές θα διεξαχθούν. Τόνισε ιδιαίτερα ότι βασικός στόχος είναι ότι θα πρέπει να μπει “ένα τέλος στον αντικοινωνικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο των μνημονίων και των μνημονιακών κυβερνήσεων”. Παράλληλα, ανάπτυξε και τους πρώτους στόχους της για την Περιφέρεια Αττικής και για την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την αναβάθμιση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, από την πλευρά του, αφού αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στην προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από τις μνημονιακές κυβερνήσεις για υποβάθμιση και απαξίωσή της, ανάλυσε τις προτάσεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα αυτοδιοίκηση μετά τις εκλογές του Μαΐου και κάλεσε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν στον αγώνα για τη νίκη των προοδευτικών ψηφοδελτίων.
“Η νίκη αυτή είναι ο μόνος δρόμος προκειμένου να δοθεί διέξοδος στα τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η μνημονιακή πολιτική στις τοπικές κοινωνιές” όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ