Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Σαββατοκύριακο δράσης για το «Δίκτυο Πολιτών»

Δημοσιεύθηκε

στις


Με δρώμενα (φυτεύοντας ένα  ακόμα παρκάκι)  και παρεμβάσεις  (διεκδικώντας το  κτήμα “ΦΙΞ”) πλαισιώνει την παρουσίαση του προγράμματός του για την ποιότητα ζωής στην πόλη, το Σάββατο (3/5)και την Κυριακή(4/5) το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής –Αξιοπρέπεια, Αντίσταση,  Αλληλεγγύη-Ενωτικό Ψηφοδέλτιο». Όλες οι δράσεις και παρεμβάσεις θα γίνουν στην πλατεία του Αγίου Λουκά και γύρω από αυτήν.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή στις 11 το πρωί , σε συνεργασία με μέλη της Επιτροπής  Κατοίκων Διάσωσης ΦΙΞ, «αγκαλιάζουν» το κτήμα ΦΙΞ με ζωγραφιές, συνθήματα και γκράφιτι. «Γιατί το ΦΙΞ δεν χάθηκε. Είναι το πράσινο, η  ιστορική μνήμη της πόλης. Είναι η αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής των πολιτών της» όπως σημειώνει η παράταξη. Μια ώρα μετά, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής  4 Μαΐου η υποψήφια Δήμαρχος Ειρήνη Κατσινοπούλου παρουσιάζει το πρόγραμμα του Δικτύου Πολιτών “για τη ζωή στην πόλη μας, τις θέσεις και τις λύσεις για ένα Ηράκλειο φιλικό προς τον δημότη, πράσινο, καθαρό, προσβάσιμο, ζωντανό, δημιουργικό”.

Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο, στις 11 το πρωί, τα μέλη  του Δικτύου Πολιτών- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο παίρνουν φτυάρια, αξίνες, λάστιχα και  δεκάδες ελληνικά αρωματικά φυτά (από λεβάντες και πασχαλιές μέχρι ρίγανη και μαντζουράνα) “για να αναδείξουν ένα ακόμα παραμελημένο και αφρόντιστο πάρκο (απέναντι από το νεκροταφείο) όπως είχε γίνει και σε προηγούμενη δράση φύτευσης του Δικτύου στην περιοχή της Καναπίτσας”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ