Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Σε εσωτερικές εκλογές κρίνεται το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάλπη πριν την… κάλπη στήνεται στο Μαρούσι για να αναδειχθεί ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη και την όποια δυναμική αποπνέει εξ αυτής. Την εξέλιξη αυτή επέβαλε η δήλωση ως «παρών» στις εξελίξεις του γνωστού δημοσιογράφου – και Μαρουσιώτη – κ. Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος, αφού πρώτα με δημόσια ανακοίνωσή του ανακοίνωνε ενδιαφέρον για τη δημαρχία της πόλης, κατέθεσε και επίσημα υποψηφιότητα για την κεφαλή της παράταξης στη συνεδρίαση για την έγκριση της ιδρυτικής της διακήρυξης.
Μέχρι και εκείνο το σημείο, οι συνθήκες έδειχναν ότι τα ηνία του συνδυασμού, ενόψει εκλογών του Μαΐου, θα αναλάμβανε ο δημοτικός σύμβουλος – και επικεφαλής της ελάσσονος, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το 2010 – κ. Λευτέρης Μαγιάκης. Όμως η υποψηφιότητα Καραμέρου άλλαξε το σκηνικό και οδηγεί στη λύση μέσω… κάλπης.
Έτσι, το προσωρινό προεδρείο της παράταξης αποφάσισε, μετά από διαβουλεύσεις, να διεξάγει εκλογές ανάμεσα στα 480 μέλη, που έχουν υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη, οι οποίες θα κρίνουν και ποιος θα ηγηθεί του συνδυασμού στις επικείμενες εκλογές.
Οι εν λόγω εκλογές θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Καραμέρου

Όπως αναφέρθηκε, ο κ. Καραμέρος είχε νωρίτερα ανακοινώσει, με μια λιτή δήλωσή του, ενδιαφέρον για υποψηφιότητα:
«Είμαι εδώ και δηλώνω παρών ως ένας Μαρουσιώτης, που θα λειτουργήσει καταλυτικά στις εξελίξεις στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Σέβομαι τις ζυμώσεις, αλλά αφουγκράζομαι και αυτό που λέει και θέλει η κοινωνία για την επόμενη μέρα του Δήμου.
Το αν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος το συζητά η κοινωνία από το 2010 και μετά. Πέρα και πάνω από κόμματα. Εντονότερα το τελευταίο διάστημα. Οι ψίθυροι σήμερα γίνονται ένα μεγάλο προσκλητήριο σε όλες τις υγιείς δυνάμεις.
Είμαι εδώ και δεν περιμένω τις εξελίξεις. Δημιουργούμε από σήμερα ένα άφθαρτο μέτωπο νίκης.
Σέβομαι τους ανθρώπους δεν εγκλωβίζομαι στις διαδικασίες. Ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός.
Στο Μαρούσι αλλάζουμε σελίδα από αυτούς που θέλουν να αφήσουν τον Δήμο χρεοκοπημένο. Δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν βάζουμε τελεσίγραφα και όρους ιδεολογικής καθαρότητας. Το Μαρούσι το Μάιο θα έχει νέο Δήμαρχο».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ