Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου ο Γιάννης Γουργούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεταγραφή – έκπληξη για τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γουργούλη στο ψηφοδέλτιό του.
Η έκπληξη συνίσταται στο ότι ο κ. Γουργούλης ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του πρώην δημάρχου – και νυν επικεφαλής της μειοψηφίας – Βασίλη Γιαννακόπουλου, τόσο στην διοίκηση του Δήμου όσο και στα έδρανα της αντιπολίτευσης, μέχρι τουλάχιστον την ανεξαρτητοποίησή του. Πολλές φορές δε, οι Ζορμπάς – Γουργούλης είχαν έρθει σε κόντρα με αμοιβαίες κατηγορίες για την θητεία του καθενός ξεχωριστά στη δημοτική αρχή.
Πλέον, οι δύο άντρες θα συνεργαστούν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, γεγονός που, από ό,τι φαίνεται, χαροποιεί τον πρώην αρχηγό του κ. Γουργούλη, Β. Γιαννακόπουλο.
«Η συνεργασία του Δημάρχου με τον κ. Γουργούλη συνιστά μια αναγνώριση της οικονομικής διαχείρισης της προηγούμενης δημαρχιακής θητείας την οποία τελικά άδικα κατηγορούσε», ήταν το σχόλιο του κ. Γιαννακόπουλου για την επίμαχη μεταγραφή. Όπως σημειώνει ο πρώην, και πλέον υποψήφιος, δήμαρχος: «ο κ. Ζορμπάς θα σταματήσει τώρα να διαδίδει για τον κ. Γουργούλη αυτά που έλεγε παρουσία κόσμου στα Εργαστήρια Τέχνης στην τελευταία αποκριάτικη εκδήλωση και πλέον με την προσχώρηση αυτή, δεν θα ξεσκίσει προεκλογικά εμένα ή τον κ. Σταθόπουλο, όπως έλεγε, αν τον πάρουμε στην παράταξή μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ