Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Συζήτηση για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την πρόεδρο του Διαδημοτικού Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες” και κάτοικο Μεταμόρφωσης, κα Βάσω Τζαμαλούκα, συναντήθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση”, κ. Στράτος Σαραούδας.

Πλαισιωμένος από συνεργάτες του, ο κ. Σαραούδας, συζήτησε με την κα Τζαμαλούκα γύρω από το ζήτημα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας -σε σχέση με τη λειτουργία των οποίων και την πιθανή επίδρασή τους-, τη διάστασή του στην πόλη μας και την δράση του συλλόγου σε σχέση με αυτό.
Στα πλαίσια της συζήτησης έγινε καταγραφή των απόψεων του συλλόγου καθώς και της προτεινόμενης από αυτόν οδού, στην οποία θα όφειλε να κινηθεί η οιαδήποτε δημοτική αρχή ώστε να διαχειριστεί με υπευθυνότητα το ζήτημα.
“Η ¨Ελπίδα¨ νιώθει για ακόμη μια φορά την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τον συγκεκριμένο σύλλογο, όσο και κάθε άλλον που με την καλή του διάθεση για επικοινωνία μας βοηθά να ενημερωθούμε περαιτέρω για τα πολύ ειδικά θέματα της πόλης, προσαρμόζοντας και συγκρίνοντας το πρόγραμμα και τις σκέψεις μας με την στέρεη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων που επί μακρόν ασχολούνται με αυτά” τονίζεται στην ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης. 
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ