Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Συνεχίζουμε με λογισμό και μ΄ όνειρο”

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη διαβεβαίωση πως η “Δύναμη Προοπτικής” θα εργαστεί για το καλό της Νέας Ιωνίας την επόμενη δημοτική περίοδο δίνει σε μήνυμά του ο δημοτικός συνδυασμός που κατετάγη τρίτος στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και η επικεφαλής του Συνδυασμού μας, κα. Δέσποινα Θωμαϊδου ευχαριστούν ολόψυχα τις Ιωνιώτισσες και τους Ιωνιώτες που τίμησαν με τη ψήφο τους την Κυριακή την Παράταξή μας. 
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας ότι τα επόμενα 5 χρόνια της νέας Δημοτικής Περιόδου, θα εργαστούμε σκληρά και αποφασιστικά για το μέλλον της πόλης. Άλλωστε ο νεοπαγής Συνδυασμός μας αγκαλιάστηκε από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, γεγονός που μας καθιστά επιπρόσθετα υπεύθυνους στη νέα περίοδο.
Τονίζουμε ακόμη μία φορά ότι το εκλογικό μας ποσοστό καθορίστηκε από την ανιδιοτελή και γνήσια προσφορά, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς, ιδιοτέλειες και παλαιοκομματικές πρακτικές που ο τόπος μας θα αφήσει  πίσω του, στο μέλλον.  
Είμαστε η ΕΓΓΥΗΣΗ για το αύριο της πόλης μας και η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το μέλλον!  Και όπως είπε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός «Με λογισμό και μ’ όνειρο», συνεχίζουμε!”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ