Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

ΣΥΡΙΖΑ με “Αντίσταση” στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Με ανακοίνωσή της προς τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου η τοπική συντονιστική επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ενημερώνει ότι στηρίζει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές την παράταξη «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» Πιο συγκεκριμένα η οργάνωση σημειώνει τα εξής: «Ανακοινώνουμε ότι η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου αποφάσισε στην πρόσφατη συνέλευσή της, τη στήριξη της δημοτικής παράταξης “Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου” στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Οι επερχόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση αποτελούν για τον ΣΥΡΙΖΑ κεντρική πολιτική μάχη. Ο αγώνας μας σήμερα είναι αγώνας όχι μόνον επιβίωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι επιπρόσθετα αγώνας ιδιαίτερα σημαντικός, ενταγμένος στο σχέδιο ανατροπής της κυρίαρχης πολιτικής των μνημονίων και των συσχετισμών.
Προχωράμε στις δημοτικές εκλογές με την “Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου” σε αντιμνημονιακή, αντικαλλικρατική, δημοκρατική, οικολογική και αντιφασιστική κατεύθυνση, αναγνωρίζοντας τον πλατύ και ενωτικό χαρακτήρα της. Στηρίζουμε αποφασιστικά τη δημοτική παράταξη, καλούμε το σύνολο των πολιτών του Χαλανδρίου, ανεξάρτητα από επιμέρους πολιτικές πεποιθήσεις να αγκαλιάσει, να στηρίξει και να στρατευθεί στην προσπάθεια απαλλαγής της πόλης μας από τις χρεοκοπημένες πολιτικές και τους εκφραστές τους, να στρατευθεί στον πολιτικό αγώνα για την νίκη απέναντι στα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ