Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Τοποθέτηση του Γιώργου Παπανικολάου στη δημόσια συζήτηση των εργαζομένων του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Καθαρές δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση των εργαζομένων σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους.
Ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετος με οποιαδήποτε απόλυση εργαζόμενου, καθώς ήδη πολλές υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες. Μάλιστα σημείωσε ότι θα γίνει αγώνας για να καλυφθούν οι κενές θέσεις με προσωπικό που δεν θα εργάζεται με δίμηνες συμβάσεις.
Επίσης υπογράμμισε ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου, ειδικά στον τομέα της καθαριότητας όπου γίνεται μεγάλη συζήτηση, και δήλωσε ότι ο Δήμος οφείλει να έχει την ευθύνη για τον τομέα της καθαριότητας.
Σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση του Δήμου αφού επισήμανε τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 55% στο διάστημα 2009-2014, έδωσε έμφαση στη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ (2014-2020) και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε ότι «ως νέα δημοτική αρχή θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων. Θα αγωνιστούμε και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να διευκολύνουμε το έργο τους με σκοπό την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ