Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι και πάλι ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανοικτό διάλογο με τους φορείς και τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης  άνοιξε η νέα, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική Δημοτική Κίνηση “Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης”. «Ξεκινήσαμε όπως είχαμε υποσχεθεί την αμφίδρομη επικοινωνία. Γιατί πιστεύουμε ότι μόνο ενωμένοι, με συλλογικότητα, με συνεργασίες, συναινέσεις και Συμμαχίες θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο επικεφαλής της Κίνησης και πρώην δήμαρχος Πεύκης κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,. Και συνέχισε:
«Καλούμε σε αυτή τη μεγάλη και ωραία προσπάθεια όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας. Κι όταν λέμε πόλη μας εννοούμε και την Πεύκη και την Λυκόβρυση.
Το πρόγραμμά της Συμμαχίας των Πολιτών θα είναι αποτέλεσμα αυτού του αμφίδρομου διαλόγου, δεν θα προχωρήσουμε ερήμην της Κοινωνίας των Πολιτών. Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του και τις ιδέες του και να συνδιαμορφώσει τις τελικές θέσεις μας. Θα είμαστε λοιπόν παρόντες σε όλες τις γειτονιές και της Πεύκης και της Λυκόβρυσης και για να ενημερώσουμε τους κατοίκους για τα μικρά και μεγάλα θέματα και για να μας πούνε τη γνώμη τους. Μια γνώμη που θα μετράει πολύ».
Οι θέσεις επάνω στα οποίες κινείται η νέα μεγάλη πολυσυλλεκτική Κίνηση είναι ξεκάθαρες και αναφέρθηκαν από κ. Θεοδωρακόπουλο την ημέρα που ανακοινώθηκε η γέννηση της νέας παράταξης:
– “Είναι μια ανεξάρτητη κίνηση χωρίς καμιά σχέση με κόμματα και μηχανισμούς”.
– “Δίνει βάρος στη νέα γενιά, στην οποία θα εκφράζεται με μεγάλο αριθμό υποψηφίων”.
– “Έχει άλλο ήθος και ύφος. Λειτουργεί  χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς ξύλινη γλώσσα. Δεν μηδενίζει το έργο της άλλης πλευράς, ούτε πιστεύει ότι οι προηγούμενοι δεν έκαναν τίποτα, όπως είναι η επικρατούσα άποψη στη χώρα μας”.
– “Η Κοινωνική Αλληλεγγύη, το περιβάλλον, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, οι άνεργοι είναι στις πρώτες προτεραιότητες. Βάζει τον άνθρωπο επάνω από τους αριθμούς”.
– “Η ποιότητα ζωής, η καθημερινότητα της πόλης, τα σχολεία, οι παιδικές χαρές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολιτιστικές δημιουργίες είναι θέματα βασικά της πολιτικής”. 
– “Η τοπική αγορά αποτελεί ξεχωριστό τόπο δράσης”.
– “Δουλεύει για το δήμο του μέλλοντος. Ετοιμάζει ήδη πρωτοποριακές αλλαγές στον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του δήμου. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση όπου με το κινητό τηλέφωνο ο πολίτης θα μπορεί να λύνει προβλήματα και να μη χρειάζεται να μεταβεί στο δήμο, είναι στα σκαριά”.
Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρακόπουλος θα διοργανωθούν θεματικές ημερίδες όπου θα αναπτυχθούν  τα σημαντικότερα θέματα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ