Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Φιλαδέλφεια– Χαλκηδόνα: Η ΑΕΚ κυριαρχεί στον προεκλογικό αγώνα

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μία σημαντική εξέλιξη μπήκαμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Φιλαδέλφειας– Χαλκηδόνας και αυτή δεν είναι άλλη από την υποψηφιότητα του κ. Λύσσανδρου Γεωργαμλή στη θέση του κ.Χάρη Τομπούλογλου,ο οποίος έχει να δώσει την δική του μάχη στο δικαστήριο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι ο “εκλεκτός” του ισχυρού ηγέτη της Ένωσης, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.
Η Δήμαρχος κα Ευτυχία Γαϊτανά– Αποστολάκη,με ένα ψηφοδέλτιο που έχει τη δική της έγκριση θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου 3,5χρόνια. Μία ακόμα υποψηφιότητα με…άρωμα αθλητικό είναι αυτή του κ. Απόστολου Κόντου, ο οποίος θα επιχειρήσει να βαδίσει στο δρόμο του αδελφού του Σταύρου αλλά σε “Καλλικρατικές” συνθήκες.
Όσον αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Άρη Βασιλόπουλου και το ΚΚΕ αυτή της κας Δανάης Γκούμα. Την ψήφο των κατοίκων των δύο πόλεων διεκδικούν ακόμη η κα Βάσω Αγαγιώτου που έχει μαζί της τον κ. Παντελή Γρετζελιά και ο κ. Γιώργος Αράπογλου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί κατεβάζουν υποψηφίου που προέρχονται από τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ προσδοκώντας στη στήριξη των πολυπληθών κιτρινόμαυρων οπαδών της περιοχής ενώ και η επικείμενη ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί βασικό θέμα στην προεκλογική εκστρατεία

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ