Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του τόπου»

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στους πολίτες της Μεταμόρφωσης:

«Η «Νέα Πορεία» και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε θερμά, πρώτα από όλα για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ανεξάρτητα από ποιον Συνδυασμό προτιμήσατε.

Ευχαριστώ το Εκλογικό Σώμα στο σύνολό του, για την τιμή που μας  έκανε να μας αναδείξει πρώτη δύναμη, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην προσπάθειά μας.

Οφείλω ένα ακόμα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού μας και ιδιαίτερα σε αυτούς που μόχθησαν χωρίς να νιώσουν τη χαρά της προσωπικής επιτυχίας.

Για  την επόμενη Κυριακή, σας καλώ,  να τιμήσετε και πάλι την ιδιότητα του Πολίτη, προσερχόμενοι στις κάλπες και ασκώντας το ύψιστο πολιτικό σας δικαίωμα, ανεξάρτητα από την προτίμησή σας. Όλοι οφείλουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας για την πορεία της πόλης, της κοινωνίας μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Σας καλώ, επίσης, να σταθμίσετε ψύχραιμα και νηφάλια, να κρίνετε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε με κριτήριο το γενικό συμφέρον, μακριά από την ευτέλεια της προσωπικής συναλλαγής και των ανεύθυνων υποσχέσεων, που ξεχνιούνται μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Μετά τις 7 το βράδυ της επόμενης Κυριακής, θα είμαστε και πάλι μαζί και δεν θα έχει καμιά σημασία ποιος ψήφισε ποιον.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αυτού του τόπου και των ανθρώπων που δοκιμάζονται, για την οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη, για τη βελτίωση της εικόνας και των συνθηκών της πόλης, για μια δημιουργική, παραγωγική και αναμορφωτική πενταετία.

Ο τρόπος είναι απλός: Σκληρή δουλειά, αυστηρή διαχείριση, σωστή ιεράρχηση, νηφάλιος και υπεύθυνος δημόσιος λόγος, γόνιμη σύνθεση των αντιθέσεων, ειλικρίνεια και σεβασμός στο Δημότη.

Μ’ αυτές τις αρχές διεκδικούμε τη νέα εντολή σας και αυτές θα υπηρετήσουμε από τη θέση που εσείς θα μας τοποθετήσετε.

                                                        Και πάλι ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους

Μιλτιάδης Ι. Καρπέτας»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ