Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις


Ότι …παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν με ανακοίνωσή τους τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Ομάδας του Κινήματος στο Περιστέρι και συγκεκριμένα σημειώνουν: «Μέσα σ ́ αυτές τις ιστορικές στιγμές που βιώνει τόσο η χώρα μας όσο και η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, όλα τα μέλη της Σ.Ε. της Δ.Ο. Περιστερίου, παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ. Τιμούμε, πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ιστορική του διαδρομή, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον τόπο και επειδή θέλουμε να υπάρχει και την επόμενη ημέρα, κρατάμε ψηλά την ευθύνη, την υπευθυνότητα, την ειλικρίνεια την αλήθεια, το μέλλον και την μνήμη που κάποιοι την έχασαν και μάλιστα με τρόπο προκλητικό . Η δημοκρατική παράταξη, τη οποία στηρίζουν, ακόμα και στα δύσκολα, τόσο τα ιστορικά όσο και τα νεώτερα στελέχη της , θα δώσει τη μάχη των εκλογών ενωμένη, με το βλέμμα μπροστά και στην επόμενη ημέρα. Φίλες και Φίλοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι  Η χώρα είναι σε προεκλογική περίοδο. Είναι ώρα μάχης. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να δώσει αυτή τη μάχη ενωμένο και έτσι θα τη δώσει και εδώ στην πόλη μας. Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το συμφέρον του λαού και του τόπου και όχι να υπηρετεί προσωπικούς σχεδιασμούς. Οι ηγεσίες υπάρχουν για να υπηρετούν την παράταξη.  Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κόμμα περιστάσεων.
Σαφώς και έγιναν λάθη στη μακρόχρονη διαδρομή του, αυτά όμως δεν μπορούν να ακυρώσουν την συνολική του προσφορά στη χώρα μας.
Καθήκον όλων μας είναι ν’ αποτρέψουμε την πόλωση στην οποίο οδηγείται η χώρα, το ΠΑΣΟΚ να είναι ο ρυθμιστής, ο εγγυητής της ομαλότητας, να οδηγήσει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να στην ασφαλή έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και την κρίση. Το ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας. Θα πρέπει να είναι και αύριο. Ο ιστορικός του ρόλος αποδυναμώνεται αν δεν είναι παρών στις αυριανές εξελίξεις. Κι εμείς, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, εδώ στο Περιστέρι θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Μην ξεχνάμε ότι όλοι κρινόμαστε για όσα πράττουμε σήμερα, με τελικό κριτή το λαό. Μην ξεχνάμε ότι θα κριθούμε και ιστορικά.»  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ