Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Αλόννησος: Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα από ανήλικους

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ένας 19χρονος Ιταλός με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά, μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από πέντε 16χρονους στην Αλόννησο. Οι γονείς των ανηλίκων που επιτέθηκαν στον τουρίστα, επειδή «θίχτηκαν» από το φλερτ του με μια κοπέλα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι διακοπές του 19χρονου στην Αλόννησο μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν πέντε ανήλικοι τον ξυλοκόπησαν άγρια στη Στενή Βάλα, όπου βρισκόταν με δύο φίλους του και δύο κοπέλες από το νησί. Ένας 16χρονος, που παρακολουθούσε τις κοπέλες, αντέδρασε όταν είδε τη συνομήλική του, που τον είχε απορρίψει ερωτικά, να διασκεδάζει με τον Ιταλό και έδωσε σήμα στους υπόλοιπους.

Γύρω στις 12 το βράδυ της Πέμπτης, όταν η παρέα αποχώρησε από τη Στενή Βάλα για μια παραλία, οι ανήλικοι έστησαν καρτέρι. Τρεις από αυτούς επιτέθηκαν στους Ιταλούς, ενώ οι κοπέλες προσπάθησαν να ξεφύγουν. Δύο από τους ανήλικους παρέμειναν για να κρατούν τσίλιες. Ο 19χρονος δεν πρόλαβε να διαφύγει και δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, ενώ οι φίλοι του ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο περιφερειακό ιατρείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να τον διακομίσουν στον Βόλο λόγω σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι και σοβαρών χτυπημάτων στη μύτη.

Οι ανήλικοι δράστες περιγράφονται από τους ντόπιους ως «συμμορία» που προκαλεί συνεχώς προβλήματα στο νησί και κρύφτηκαν για να αποφύγουν τη σύλληψη. Εάν ο 19χρονος είναι σε θέση να καταθέσει, η αστυνομία θα τον επισκεφθεί σήμερα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ