Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του, παραδέχεται ασέλγεια ο 40χρονος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπόθεση βιασμού ενός 9χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης. Ο 40χρονος πατέρας, ο οποίος φέρεται να βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, απειλούσε το παιδί ότι αν μιλήσει, θα καταλήξει στη φυλακή.

Σήμερα, Σάββατο (10/08), ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Οι πράξεις του είναι αποτρόπαιες, καθώς δεν δίστασε να τις καταγράψει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης στη συσκευή του.

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, δήλωσε στο Mega ότι ο πελάτης του έχει αναγνωρίσει ότι έχει διαπράξει κάποιες πράξεις, αλλά αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Επιθυμεί να αποφευχθεί η δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών, καθώς υπάρχουν και άλλα ανήλικα μέλη. Ο ίδιος ανέφερε ότι σκοπεύει να αποκαλύψει τα πάντα στον ανακριτή.

Από την πλευρά της, η μητέρα της ανήλικης τόνισε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ψυχική υγεία των παιδιών της. Επιθυμεί να τα προστατεύσει και να εξασφαλίσει τη βοήθεια ενός ειδικού παιδοψυχολόγου, ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν την τραυματική εμπειρία που βίωσαν με τον πατέρα τους.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η σοβαρή αυτή υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα, σε μια στιγμή αδυναμίας, αποκάλυψε στη μητέρα του τις φρικτές καταστάσεις που βίωνε από τον πατέρα της. Αμέσως μετά, η μητέρα επικοινώνησε με τις Αρχές και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης τους τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο αδελφός της μικρής βρήκε ένα προφυλακτικό στο σπίτι του πατέρα τους και τον ρώτησε για αυτό. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ανήκει στη φίλη του. Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, διηγήθηκε στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί, με την αδελφή του να βρίσκεται παρούσα. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία, ξέσπασε σε κλάματα και, όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει, άρχισε να της αποκαλύπτει τη φρίκη που υπέφερε από τον πατέρα της.

Μάλιστα, της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας της την είχε απειλήσει ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του, θα καταλήξει στη φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ