Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από την παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

Δημοσιεύθηκε

στις


Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” εκδόθηκε η ακόκλουθη ανακοίνωση:
“Όταν, πριν τις εκλογές, γράφαμε για την διαπλοκή του Κου Κατωπόδη με τον Κο Μανούρη πήραμε μια απάντηση εκ μέρους του, που ουσιαστικά επιβεβαίωνε τα όσα καταγγείλαμε.
Σήμερα ο Κος Κατωπόδης επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εργολαβία που έχει αναλάβει για να συκοφαντήσει την ΕΝΟΤΗΤΑ και τον Δήμαρχο Ηρακλή Γκότση.
Με ανακοίνωσή του στον ηλεκτρονικό «χτύπο» ψευδόμενος ασύστολα λέει πως ο κος Γκότσης αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε debate που διοργάνωνε ο «χτύπος».
Πρώτον, για να μαθαίνουν και οι τάχα δημοσιογράφοι, το debate είναι ζωντανή συζήτηση τηλεοπτική, ή με την παρουσία κοινού μεταξύ υποψηφίων και όχι γραπτή απάντηση σε γραπτές ερωτήσεις. Αυτό λέγεται συνέντευξη και μάλιστα προκατασκευασμένη. Και συνέντευξη ζητήθηκε από τον Δήμαρχο.
Και φυσικά ο Ηρακλής  Γκότσης αρνήθηκε να απαντήσει στη συγκεκριμένη συνέντευξη αφού εδώ και καιρό έχουμε αποφασίσει και σαν παράταξη, να μην προσφέρουμε κανενός είδους νομιμοποίηση ή άλλοθι στα έντυπα και τον ηλεκτρονικό τύπο του κου Κατωπόδη.
Ο Ηρακλής Γκότσης έχει δηλώσει δημόσια – πριν από 20 ημέρες μάλιστα – πως θα ήταν χρήσιμη μια συζήτηση μπροστά στους κατοίκους της Νέας Ιωνίας με τους Υποψήφιους δημάρχους. Με όποιο τρόπο ήθελαν οι άλλοι υποψήφιοι. Σιγή ιχθύος από τον αγαπημένο του κου Κατωπόδη κο Μανούρη.
Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας μετά και τα σημερινά , πόσο «δημοσιογραφικά» είναι τα έντυπα του κου Κατωπόδη και πόσο «αντικειμενικά» παρουσιάζει τα γεγονότα”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ