Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Γιατί ψηφίζει «Όχι» η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Θέση υπέρ του «Όχι» παίρνει για το επικείμενο δημοψήφισμα με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ – ΟΤΑ), στην οποία αναφέρει, χαρακτηριστικά: «Στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ελληνικός λαός καλούνται να πουν για μια ακόμη φορά  ένα μεγάλο «ΟΧΙ» σε κάθε νέα συμφωνία-μνημόνιο που θα εντείνει και θα παρατείνει την εξαθλίωση, τη φτώχεια και την καταδυνάστευση των Ελλήνων.
Μετά από πέντε (5) χρόνια μνημονιακής εξαθλίωσης οι θεσμοί (τρόικα) βάζουν για μια ακόμη φορά στο στόχο μία χώρα και έναν ολόκληρο λαό γιατί φοβούνται την ετυμηγορία του που θα υπερβαίνει κόμματα και κομματικές γραμμές γιατί πλέον γνωρίζει. Γνωρίζει πως τα μνημόνια είτε των 8 είτε των 9, 10, 11 δις ευρώ θα είναι μία ακόμη θηλιά στο λαιμό του!
– Ψηφίζουμε ΟΧΙ, γιατί ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο πολιτικές που τον έχουν λυγίσει, τον έχουν εξαθλιώσει, τον έχουν εξοντώσει, τον έχουν ταπεινώσει.
– Ψηφίζουμε ΟΧΙ, γιατί μόνο με την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ μπορεί να υπάρξει ελπίδα για το λαό και προοπτική διεξόδου από την κρίση.
– Ψηφίζουμε ΟΧΙ, γιατί η επικράτηση του ΝΑΙ θα σημάνει την επόμενη ημέρα την συνέχιση και επιβολή των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών που θα έχει γνωρίσει ποτέ η χώρα και μάλιστα χωρίς πισωγύρισμα.
– Ψηφίζουμε ΟΧΙ, γιατί η αξιοπρέπεια δεν μετριέται με τα δις ευρώ, βάσει ενός ή άλλου προγράμματος εγχώριου ή μη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ