Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ημερίδα για θέματα Συμβολαιογραφικά και Φοροτεχνικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Γνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στις μέρες μας για μια σωστή αλλά και υπεύθυνη ενημέρωση επάνω σε θέματα συμβολαιογραφικά και λογιστικά – φοροτεχνικά η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας οργάνωσε Ημερίδα τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 7μ.μ. στους χώρους του Πνευματικού της Κέντρου. Εισηγητές ήσαν ο συμβολαιογράφος κ. Χρήστος Γκορίτσας και ο λογιστής- φοροτεχνικός κ. Γιώργος Βλάχος.

Βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν διεξοδικά ήσαν:μεταβιβάσεις ακινήτων, γονική παροχή,κληρονομιά, οι έννοιες: πλήρης κυριότητα, ψιλή κυριότητα, επικαρπία, η φορολογία κατοχής και κτήσης ακινήτων, Eθνικό Kτηματολόγιο και απόκτηση Α.Φ.Μ, κλειδάριθμου, συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων του taxis net, φορολογία ακινήτων (ΦΑΠ—ΕΝΦΙΑ) κ.λ.π. Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησε «βροχή» ερωτήσεων από τους παρόντες, στους οποίους απάντησαν με απολύτως τεκμηριωμένο τρόπο οι εισηγητές. Οι εντυπώσεις από αυτή την εκδήλωση ήσαν πολύ ικανοποιητικές, γιατί οι ομιλητές κατείχαν πλήρως το αντικείμενο τους και ήσαν σε θέση να καλύψουν κάθε πτυχή και λεπτομέρεια.
Ήταν το ξεκίνημα κύκλου ομιλιών χρηστικού περιεχομένου που θα οργανώσει στην πορεία η Ένωση πέραν βέβαια των καθαρά-ιστορικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών της.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ