Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Θερμά συγχαρητήρια Πατούλη στους νέους φοιτητές

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης του Αμαρουσίου για την επιτυχή ευόδωση των προσπαθειών τους με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και εύχεται ολόψυχα σε όλους «Καλή Επιτυχία» στη μετέπειτα ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους.  
Ειδικότερα στο μήνυμα του ο κ. Πατούλης σημειώνει:
«Με τη σημαντική επιτυχία σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας, ως αποτέλεσμα της  επίπονης προσπάθειας και της απαρέγκλιτης  προσήλωσής σας στο στόχο που θέσατε, επενδύοντας στη γνώση για μία  ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
Θέλουμε να σας πούμε ένα «Μεγάλο Μπράβο» για την εξαιρετική κατάκτησή σας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι μας κάνατε όλους υπερήφανους και πρωτίστως τους γονείς και τους καθηγητές σας, που μαζί δώσατε αυτόν τον ωραίο αγώνα για την επιτυχία.        
Ο δικός σας ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Την Ελλάδα της έμπνευσης, της δημιουργίας, της υπερηφάνειας, της αυτοπεποίθησης.  Εσείς είστε η γενιά που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Με σκληρή προσπάθεια, επιμονή και αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές σας θα υπερβείτε τις παρούσες δυσμενείς συγκυρίες και θα οικοδομήστε ένα καλύτερο αύριο για εσάς και την πατρίδα μας.
Εσείς είστε το μέλλον, και σ’ εσάς προσβλέπουμε για μία καλύτερη Ελλάδα.
Για τους νέους και τις νέες μας που προσπάθησαν και δεν τα  κατάφεραν αυτή τη χρονιά τίποτε δεν τελείωσε. Το μέλλον τους ανήκει.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και σε όλες και στον καθένα και την καθεμιά χωριστά «Καλή Επιτυχία» και στα επόμενα Ακαδημαϊκά βήματα, καθώς και στην μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία σας.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ