Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγέλλουν «πρακτικές και πολιτικές συμμορίων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχτηκαν το τελευταίο διάστημα προεκλογικά περίπτερα παρατάξεων. Η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Πατριάρχου, όπου στεγάζονται τα προεκλογικά περίπτερα της ΄΄ Δύναμης Πολιτών ΄΄
( με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Βασιλόπουλο ) και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., δέχτηκαν καταστροφική επίθεση. Επίθεση δέχτηκε και ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος
΄΄ Στρούγκα ΄΄ με ναζιστικά σύμβολα στις πόρτες και τα ρολά.
Την ίδια στιγμή που συγκυβέρνηση – ΕΕ- ΔΝΤ διαλύουν κάθε έννοια εργατικού, κοινωνικού και δημοκρατικού δικαιώματος, φασιστικές και παρακρατικές ομάδες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον αγωνιζόμενο λαό. Έναν λαό που αγωνίζεται να περισώσει τη ζωή του, την αξιοπρέπεια του.
Εμείς το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε πρακτικές και πολιτικές συμμοριών!
Η τρομοκρατία και η καταστολή δε θα λυγίσουν τον αγωνιζόμενο λαό όπως δεν τους λύγισαν ποτέ!!
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι και όλος ο κόσμος ανυποχώρητα θα συνεχίσουν να βαδίζουν το δρόμο του αγώνα ενάντια στα μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα , ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στη φτώχια και την εξαθλίωση της κοινωνίας.
Κανένας μόνος του στην κρίση Κανένας μόνος του ποτέ και πουθενά Ποτέ ξανά φασισμός»

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ