Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Οι γονείς ευχαριστούν τον αντιπεριφερειάρχη Δ. Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις


Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, κ. Σπύρο Τζόκα, απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Δυτικής Αττικής «Η Ελπίδα», στην οποία σημειώνεται: «Αξιότιμε κε Τζόκα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη μας, όπου μας υποδεχτήκατε στο προσωπικό Γραφείο της Αντιπεριφέρειας σας για να σας ευχηθούμε και να σας πούμε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αμεα Δυτ. Αττικής «Η Ελπίδα», τα Μέλη, οι Συνεργάτες, το Επιστημονικό και Βοηθητικό Προσωπικό, και προπαντός οι Εκπαιδευόμενοι μας, σας εκφράζουμε, τις θερμότερες Ευχαριστίες και την αμέριστη Ευγνωμοσύνη Όλων μας για την Ευγενική Μέριμνα, την Εγκάρδια Φιλοξενία σας προς τον Φορέα και τα Παιδιά μας, καθώς και το υπέροχο προσωπικό βιβλίο που μας προσφέρατε.
Το Ενδιαφέρον και η Ευαισθησία μέσω των οποίων αποδεικνύεται έμπρακτα την συνεισφορά σας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας, μεταφέρει την Αγάπη και Ανθρωπιά που τόσο πολύ χρειάζονται οι νέοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας, μα σπάνια την εκλαμβάνουν τόσο άμεσα, αληθινά και φιλεύσπλαχνα, όσο την διαθέτετε εσείς.  
Για όλα τα παραπάνω αλλά και για πολλά περισσότερα που είναι δύσκολο να βρούμε τα λόγια για να τα εκφράσουμε, μας συγκινείτε αφάνταστα και σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε διπλά μας, αρωγό στις προσπάθειες μας, και στο μέλλον! Σας Ευχαριστούμε θερμά για την πρόθεση σας να είστε κοντά στις ανάγκες των παιδιών μας.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ