Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Οι εκλογές να γίνουν η αρχή του τέλους της κοινωνικής διάλυσης

Δημοσιεύθηκε

στις


 
Οι επιπτώσεις της  σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής στη καθημερινή ζωή όλων μας είναι πλέον φανερή. Μας μετέτρεψαν σε αδύναμους και επιπλέον μας γεμίζουν καθημερινά με ενοχές από τα ΜΜΕ σχετικά με ανύπαρκτες  ευθύνες μας για τη πορεία της χώρας.
Την ίδια ώρα  χαρίζουν στο κρατικοδίαιτο κεφάλαιο της χώρας χρέη και φόρους.
Η πολιτική τους εξυπηρετεί τους κατόχους του  πλούτου και βάζει την Ελληνική οικογένεια να πληρώσει με την «ζωή της»  την κρίση που αυτοί δημιούργησαν.
Διαλύουν συνειδητά το κοινωνικό κράτος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη κοινωνία. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι χωρίς  δημόσια υγεία, δωρεάν παιδεία αλλά και δομές πρόνοιας δεν υπάρχει κράτος· δεν υπάρχει κοινωνία.
Η τοπική αυτοδιοίκηση,  οφείλει στο μέγεθος που της αναλογεί, να  υποστηρίξει τη κοινωνική συνοχή και τους ευάλωτους συμπολίτες μας.  Αυτό όμως προϋποθέτει ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή να αντιλαμβάνονται τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει.
Δυστυχώς αυτό  δεν συμβαίνει στον Δήμο Μεταμόρφωσης και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η κουλτούρα της σημερινή διοίκησης έρχεται από μια άλλη εποχή και το χειρότερο είναι ότι έχει αρνηθεί να προσαρμοστεί στη κρίσιμη κατάσταση.
Γι’ αυτό όταν  κλήθηκε η Δημοτική αρχή στο δημόσιο διάλογο από το λαό της Μεταμόρφωσης και τους δημοτικούς συμβούλους, να προσαρμόσει την πολιτική της, αρνήθηκε πεισματικά.  
Είναι μια Δημοτική αρχή που πιστεύει στο μονόδρομο της λιτότητας για τον λαό.
Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τον προσεχή Μάιο θα κληθούμε να ψηφίσουμε για τις υπάρχουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Καμία κυβέρνηση η οποία μειώνει το επίπεδο διαβίωσης  του λαού, δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική της εάν σχηματιστεί ένα ενιαίο προοδευτικό – αυτοδιοικητικό  μέτωπο σε όλη τη χώρα ενάντια στην εξαθλίωσή μας.
Οι  Δημοτικές Εκλογές μπορούν να  γίνουν  η αρχή του τέλους της κοινωνικής διάλυσης.
Στα χέρια μας είναι.

ΠΕΠΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ