Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ποιο είναι η νέα διοίκηση της Ένωσης Γονέων

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη συμμετοχή των εκπροσώπων μας που έφτασε το 88% (52 σε σύνολο 59) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η οποία κατέληξε στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και των υπόλοιπων οργάνων.
Η μαζική παρουσία και στήριξη των εκπροσώπων δίνει μεγάλη δυναμική στο νέο Δ.Σ στην προσπάθεια του να προασπίσει τη δημόσια φυσιογνωμία του σχολείου και τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης, χωρίς διακρίσεις μαθητών ή σχολείων με γνώμονα τις ίσες ευκαιρίες στην μόρφωση όλων των παιδιών. Μας ενώνουν πολλά. Παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορεί να έχουμε σε ορισμένα θέματα ο κοινός παρανομαστής είναι τα παιδιά μας. Οι ανησυχίες τους, τα οράματα τους και η αγωνία για το μέλλον τους μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να διαβούμε.
Η Ένωση αποτελεί το θεσμικό όργανο μέσα από το οποίο οι γονείς μπορούμε να διεκδικήσουμε όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης. Στην Ένωση Γονέων δεν περισσεύει κανένας. Η ανάγκη για ένα δημόσιο δωρεάν σχολείο , μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα επιβάλλει την συμμετοχή όλων μας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη συγκροτήθηκε σε σώμα στις 27/3/2015 με την
ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Στέφας Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Παμφύλου Ανδρέας
Γεν.Γραμματέας: Χρυσός Εμμανουήλ
Οργ.Γραμματέας: Μανωλοπούλου Αμαλία
Ταμίας: Ψυλλάκης Παύλος
Μέλη: Πατέρας Δημήτριος, Κορτέσης Θρασύβουλος

– Για τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Δ.Ε.Π.) εξελέγη ο κ. Στέφας Βασίλειος με αναπληρωματικό μέλος την κα. Μανωλοπούλου Αμαλία.

–  Για την Ελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι:
1) Κλημαντήρη Ιωάννα.
2) Τσέτος Παναγιώτης.
3) Καπετανάκη Δήμητρα.

– Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Γονέων εκλέχτηκαν οι:
1) Στέφας Βασίλειος.
2) Χρυσός Εμμανουήλ.
3)ΠαμφύλουΑνδρέας.
4) Μανωλοπούλου Αμαλία.
5) Ψυλλάκης Παύλος.
6) Ιωαννίδης Ευστράτιος.

Η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε για την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα και σας υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές για τα μέλη μας.
Το Δ.Σ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ