Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

“Τα θραύσματα του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ”

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον τελευταίο καιρό πολλοί τοπικοί βαστάζοι της κυβερνητικής πολιτικής, των μνημονίων, της εξαθλίωσης και της συντεταγμένης γενοκτονίας του έθνους μας, ενεδύθησαν πολύχρωμα πολιτικά ενδύματα ανεξαρτησίας από κομματικά σχήματα και κοινωνικής συμπόνιας.

Όλοι αυτοί που παρέμειναν τυφλά στρατιωτάκια του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα, ξαφνικά παριστάνουν τους αυτοδιοικητικούς και διεκδικούν την διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων για να συνεχίσουν την καριέρα τους και αν οι εξελίξεις δεν ευνοήσουν την κάθοδό τους, θα υιοθετήσουν την θεωρία των «χρήσιμων» συνιστωσών στα φαβορί της εκλογικής μάχης και εννοείται μετά από τις γνωστές διαπραγματεύσεις του πάρε – δώσε σε πολιτικούς προθαλάμους, κομπάζοντας και λέγοντας, πάντα φυσικά για το καλό της Νέας Ιωνίας και την διαρκή σωτηρία της πατρίδας γενικότερα.

Άλλωστε ζούμε σε μία εποχή όπου έχουμε πλειοδοσία αυτόκλητων σωτήρων. Επειδή το αποκριάτικο καρναβάλι αργεί, τα δε ραγκουσάρια είναι τοπικό έθιμο στην Καστοριά, παρακαλούνται οι πρώιμοι καρναβαλιστές της Νέας Ιωνίας, να μην αυτογελοιοποιούνται στήνοντας ένα ανεπίκαιρο γαϊτανάκι.

Η προσωπική τους τύχη ως τοπικών παραγόντων δεν απασχολεί απολύτως κανέναν πολίτη, ως δε καρναβαλιστών, δεν θεραπεύει, ούτε μετριάζει τη θλίψη και την απόγνωση που έχουν προκαλέσει τα κόμματα της Siemens.

Έχω βαθειά πεποίθηση ότι οι άνθρωποι του μόχθου, οι άνθρωποι με καθαρό βλέμμα που δεν μετείχαν σε κανένα πάρτυ του παρελθόντος και του παρόντος, που η πατρίδα είναι το κοινό μας σπίτι, που η Ελλάδα είναι η κοινή μας ταυτότητα και παρά τις διαφορές που μπορεί να έχουμε για την κοινωνική και οικονομική οργάνωση της πολιτείας, θα βρεθούμε σε ένα κοινό λαϊκό ποτάμι.

Που θα φωνάξει παρόν στη μάχη για την εθνική μας ύπαρξη και την επιβίωση του λαού μας.

Που θα ενωθεί με ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να σαρωθούν οι εθελόδουλες πολιτικές ηγεσίες.

Στη Νέα Ιωνία αυτό το ρεύμα θα συνταξιοδοτήσει όσους έκαναν καριέρα πάνω στο ψέμα, την διπροσωπία και την γαλαντόμο διαχείριση δημόσιων πόρων. Θα περιορίσει στο χώρο της αποκριάτικής παρέλασης τους πολιτικούς καρναβαλιστές. Και ως διοίκηση του Δήμου θα γίνει ο αρωγός κάθε πολίτη που υποφέρει στήνοντας ένα κοινωνικό δίχτυ ασφάλειας και θα ξανακάνει τη Νέα Ιωνία πραγματική προέκταση της ιστορικής της καταβολής και όχι ένα γκέτο ισλαμικής βαβέλ που είναι σήμερα από τις ψευτοπροοδευτικές και θολές προσεγγίσεις και που επέτρεψαν να μετατραπεί.

Με την ελπίδα που γεννά το όνειρο μας, εύχομαι μια χρονιά με λιγότερα δεινά και πολλές πατριωτικές ανατροπές. Έχω ένα όνειρο, να είμαι παρών σ’ αυτές τις ανατροπές, της ελπίδας και της ελευθερίας των Ελλήνων.

 

Νίκος Δ. Κουκουλάρης

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

 

Υ.Γ. Το άρθρο μου του Αυγούστου του 2012 προς την εφημερίδα «Καθημερινή» με θέμα τη λαθρομετανάστευση και η πρόταση για συζήτηση του προβλήματος σε στρογγυλή τράπεζα, ακόμη περιμένει.      

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ