Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Τι ζητάει ο Δημητρης Στεργίου από τον Γιάννη Πανούση

Δημοσιεύθηκε

στις


Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προσστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση έστειλε ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στην οποία τονίζει τα εξής:
“Κύριε Υπουργέ,
-Θα θέλαμε καταρχήν να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέση που σας τιμά και σας επιφορτίζει με την σοβαρή υποχρέωσή της ασφάλειας του πολίτη.
-Ο Δήμος Πεντέλης, ανεπτυγμένος στην νοτιοανατολική πλευρά του Πεντελικού σε μία έκταση Ζώνης Ευθύνης εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) στρεμμάτων που τον καθιστά τον 2ο σε έκταση Δήμο της Αττικής με μεγάλη αρτιότητα οικοπέδων, μικρούς συντελεστές δόμησης σε επαφή με δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ασφάλειας ζωής  και περιουσίας των δημοτών του.
-Πρόσφατα και σε συνέχεια ληστειών και διαρρήξεων στην περιοχή μας που σας κοινοποιήθηκαν  με τα σχετικά απανωτές διαρρήξεις εκδηλώθηκαν στον οικισμό Καλλιθέα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
-Οι τελευταίες διαρρήξεις είχαν και αυτές ως συνέπεια την αναστάτωση των συμπολιτών μας και την απαίτησή τους να προσφύγουμε σε εσάς για να επιτύχουμε τα αυτονόητα, που κατ’ επανάληψη έχουμε ζητήσει και κατά το παρελθόν από το Υπουργείο σας, δηλαδή τη λειτουργία ενός μόνιμου αστυνομικού εποχούμενου περίπολου καθ’ όλο το 24ωρο εντός των ορίων του Δήμου Πεντέλης και την ενίσχυση της στελέχωσης του υποστελεχωμένου Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης και  του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης.
-Σας  παρακαλούμε κύριε Υπουργέ, να μας δεχτείτε για την έκφραση της ανησυχίας και των προτάσεών μας επί του σοβαρού αυτού θέματος ασφάλειας των συμπολιτών μας, το οποίο έχει δημιουργήσει σοβαρή ανησυχία στη πόλη και την περιοχή μας”.

Διαβάστε επίσης:

Δεσμεύσεις Στεργίου για την ασφάλεια των πολιτών

Μπαράζ διαρρήξεων στην Πεντέλη

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ