Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας προχώρησε, σύμφωνα με το καταστατικό, σε εκλογές και απολογιστική Γενική Συνέλευση στις 20/2/11. Κατά τη διάρκεια της ΓΣ πήραν το λόγο, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Δημ. Πελεκανάκης, ο οποίος τόνισε την άψογη τήρηση των ταμειακών βιβλίων κλπ. Πρότεινε, επίσης, ο κ. Γεωρ. Μαρούτσας να γίνει επίτιμο μέλος του Συλλόγου.

Ο κ. Μανώλης Στρατής πρότεινε να τιμηθεί ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νικηφόρος Μανωλιουδάκης και να γίνει επίτιμο μέλος του Συλλόγου η Κα Γλυκερία Χατζηαθανασιάδου.  Ο κ. Κων/νος Βιβιλάκης πρότεινε αλλαγή του καταστατικού, ώστε ο εκάστοτε πρόεδρος να έχει δικαίωμα επανεκλογής μόνο 4 ή 6 χρόνια. Ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Ελ. Πελεκανάκης πρότεινε να τιμηθεί ο κ. Ζαχαρίας Καφάτoς για τη μεγάλη προσφορά στο καλλιτεχνικό έργο του Συλλόγου.

Ο κ. Νικόλαος Καντεράκης, αφού εξήρε την προσφορά του τέως Προέδρου κ. Ελπ. Πελεκανάκη και του απερχόμενου Προέδρου κ. Νικηφόρου Μανωλιουδάκη, επεσήμανε ότι είναι ανάγκη τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να πλαισιώσουν τις σχολές χορού και λύρας. Τα 100 και πλέον παιδιά που συμμετέχουν σήμερα είναι ένα μικρό ποσοστό των παιδιών μας που κατοικούν στη Νέα Ιωνία. Η επιστροφή στις ρίζες μας που καλλιεργεί ο Σύλλογος, θα συμβάλει στο να αγαπήσουν την Κρήτη μας και στο να κρατήσουν ανοικτές τις πόρτες των γονικών μας.  Πρόεδρος του Συλλόγου εξελέγη ο κ. Μανώλης Στρατής, Δικηγόρος. Είναι γνωστή η προσφορά του ως Πρόεδρος σε Αθλητικούς Συλλόγους, καθώς και η συμμετοχή του στο πολιτιστικό κίνημα.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ  του Συλλόγου είναι η ακόλουθη: – Για το ΔΣ: Στρατής Εμμανουήλ, Πρόεδρος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Α΄ Αντιπρόεδρος, Βογιατζάκης Μιχαήλ, Β΄ Αντιπρόεδρος, Λαγουδάκη Μαρία, Γενική Γραμματέας, Γρυπάρης Δημήτριος, Ταμίας, Σφακιανάκης Εμμανουήλ, Αναπλ. Γενικός Γραμματέας, Βολτυράκης Αντώνιος, Βοηθός Ταμεία, Ματσούκας Ιωάννης, Υπεύθυνος Αίθουσας, Στρατή Ευαγγελία- Θεονύμφη, Υπεύθυνη Χορευτικού, Ζανιώτη Στέλλα, Μέλος, Ντούρλιας Ιωάννης, Μέλος, Παπανικολάου Χρήστος, Μέλος. – Για την εξελεγκτική επιτροπή: Βιβιλάκης Κωνσταντίνος, Μαριδάκης Λάμπρος, Πελεκανάκης Δημήτριος. – Αντιπρόσωποι Νομών: Χανίων-Καντεράκης Νικόλαος, Ρεθύμνου-Τζανακάκης Μάρκος, Ηρακλείου-Καρβέλας Σταύρος, Λασιθίου Κουνενάκης Κων/νος. Νίκος Γ. Καντεράκης Πρόεδρος Πολιτιστικού Σωματείου & Μέλος της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ