Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Επιστολή αγανακτισμένου δημότη του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

“Να φύγετε με όλο σας το σόι”

Tι μας είπε ο πρωθυπουργός μας  αγαπητοί αναγνώστες μου.
Θέλει λέει, άκουσον άκουσον, να συμφωνήσουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να κάνουν μαζί, κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να μπορέσουν να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση.

Σαν Αντιπολίτευση ο κ Παπανδρέου κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία   για το μαύρο μας το χάλι  και ότι είναι ανίκανοι, κλπ-κλπ.  Τώρα  καλεί αυτούς που κατηγορούσε ως ανίκανους να συνεργαστούν μαζί με τους δικούς του… ανίκανους για να βγάλουν την Ελλάδα από τα Τάρταρα που την βάλανε.
Κύριε πρωθυπουργέ, εσείς μαζί με τους άλλους μας φτάσατε έως εδώ. Οι περισσότεροι από εσάς  από το 1980  έως και σήμερα είσαστε επτά φορές κυβέρνηση και επτά φορές αντιπολίτευση.  Τόσα χρόνια γιατί δεν το ζητάγατε; Μήπως επειδή βγαίνατε με το ζόρι αυτοδύναμοι;  Τώρα που τα βρήκατε σκούρα πάμε όλοι μαζί. Νομίζετε ότι θα σκεφτείτε κάτι άλω  τώρα όλοι μαζί; Είστε  όλοι  δοκιμασμένοι τριάντα χρόνια. Είστε ανίκανοι, άχρηστοι  και πολύ επικίνδυνοι. Το διατυμπανίζουν καθημερινά ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα κράτη. Το είπε και  η κυρία που χάρηκε για  τη γκάφα του Στρος Καν  και φιλοδοξεί να βγει Πρόεδρος του ΔΝΤ, δηλαδή εκατομμύρια κόσμος και εσείς εκεί επιμένετε, τόσο ξεροκέφαλοι και τόσο φιλόδοξοι; Να φύγετε όλοι, μα όλοι σας, και να γίνει.. απολύμανση στη Βουλή.
Ναι, να  γίνει κυβέρνηση Εθνικής ενότητας αλλά, με καινούρια πρόσωπα. Ας είναι οι Έλληνες Εφοπλιστές οι άλλοι.  Εσείς να φύγετε, και καλύτερο θα ήταν να φύγετε και από την Ελλάδα με όλο  σας το σόι. Μόνο έτσι μπορεί να δούμε την Ελλάδα όπως παλιά.

Φ. Θεοδωροπουλος

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ