Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από τη Συντονίστρια Πυροφύλαξης Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας

Στις 9 Ιουλίου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε δώσει δείκτη επικινδυνότητας, για εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, «πολύ υψηλό-4».
Αργά το βράδυ, γύρω στις 11.45 και ενώ πραγματοποιούσαμε -δυο Εθελοντές- έκτακτη πεζή περιπολία περιμετρικά του Άλσους, περίπου στο τέλος της οδού Ν. Μηλιώρη (στην ανατολική πλευρά του βόρειου τμήματος του Άλσους) είδαμε να έρχεται, από την αντίθετη κατεύθυνση, αυτοκίνητο με φάρο.  

Το σταματήσαμε, και διαπιστώσαμε πως ήταν περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας της Νέας Ιωνίας.

Στην σύντομη συνομιλία που είχαμε με τους δυο Δημοτικούς Αστυνομικούς που επέβαιναν, μάθαμε τα εξής:
-Η Δημοτική Αστυνομία της Νέας Ιωνίας προσφέρει τις υπηρεσίες της στους δημότες, σε καθημερινή βάση, μέχρι τις 10 το βράδυ
-Όταν η ΓΓΠΠ δίνει δείκτη επικινδυνότητας 4 ή 5, η Υπηρεσία λειτουργεί και με 3η βάρδια (10.00 μμ-6.00 πμ) και περιπολεί στα όρια της πόλης με το Άλσος ΝΦ (αν και δεν βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της), στα όρια της πόλης με το Άλσος Βεϊκου (αν και, επίσης, δεν βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της) και σε μικρότερα άλση και πάρκα με βλάστηση, εντός των ορίων του Δήμου ΝΙ 

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση, τόσο για την ευαισθητοποίησή του απέναντι στον κίνδυνο εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς, όσο και για την άρτια λειτουργία της συγκεκριμένης Υπηρεσίας του Δήμου που διοικεί!
Αναμένουμε τα αντίστοιχα και στον δικό μας Δήμο.

ΕΛΛΗ ΚΑΡΑΚΟΥΛΗ ΣΟΥΡΜΕΛΗ
Συντονίστρια Πυροφύλαξης Άλσους ΝΦ
Πρόεδρος ΔΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΦ

  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ