Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Αιχμηρή ανακοίνωση από την “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Περισσότερη σοβαρότητα και λιγότερη προβολή”

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενόψει των συνθηκών  υψηλών θερμοκρασιών που είχε προβλέψει η Ε.Μ.Υ για τις επόμενες ημέρες έβγαλε ανακοίνωση, την οποία ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr με την οποία γνωστοποιούσε στους πολίτες ότι έχει θέσει σε ετοιμότητα τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έτσι στη διάθεση των δημοτών είναι και το Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρ. Αντύπα) για τη Δευτέρα 18/07/11 και την Τρίτη 19/07/11 από τις 07:30 έως τις 15:00.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί (σ.σ. Δευτέρα) με απόφαση του κ. Δημάρχου οι υπάλληλοι του Δήμου, όσοι δηλαδή εργάζονται εντός του Δημαρχείου,  έφυγαν νωρίτερα από την εργασία τους, στις 12.00 ώρα, γιατί τα κλιματιστικά του Δημαρχείου δεν λειτουργούσαν σωστά. Ρωτάμε λοιπόν τους αρμόδιους, αν σήμερα και αύριο υπάρχουν πολίτες που  πληροφορήθηκαν ότι μπορούν να καταφύγουν στο Δημαρχείο για λίγες στιγμές δροσιάς και δουν ότι τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της ταλαιπωρίας των;
Επιτέλους απαιτείται περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων και στη διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη και λιγότερη προβολή και δημοσιοσχετίστικες συμπεριφορές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ