Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Προκλητική απόφαση για τα έξοδα παράστασης

Εκτός τόπου και χρόνου αποδεικνύεται, δυστυχώς για την πόλη, πως βρίσκεται και πάλι η Δημοτική Αρχή. Δεν εξηγείται αλλιώς η προκλητική απόφασή της, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα, να εγκρίνει ως έξοδα παράστασης για τους προέδρους και αντιπροέδρους των Ν.Π.Δ.Δ. τα υψηλότερα προβλεπόμενα από το νόμο ποσά.

Τόσο στις Σχολικές Επιτροπές, όσο και στο Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης «Παύλος Πεντάρης», καθώς και στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό «Γρηγόρης Γρηγορίου», ο Δήμαρχος, επικαλούμενος τον υπερβολικό όγκο δουλειάς, πρότεινε -και φυσικά οι δημοτικοί σύμβουλοί του ψήφισαν- οι στενοί του συνεργάτες στα νομικά πρόσωπα να λαμβάνουν τις υψηλότερες δυνατές αποδοχές. Κάτι πραγματικά εξοργιστικό για μια κοινωνία, που οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται, τα επώδυνα για τους πολίτες οικονομικά μέτρα πολλαπλασιάζονται και όλα αυτά, όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς, χωρίς κανένα αντίκρισμα.
Υπενθυμίζουμε πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η διοίκηση του Γιάννη Αναγνώστου, αλλά και προηγούμενες, εν μέσω μάλιστα άλλων -σαφώς καλύτερων- οικονομικών και κοινωνικών δεδομένων, πάντα επέλεγαν, για συμβολικούς έστω λόγους, τα χαμηλότερα ποσά που προέβλεπε ο νόμος για τις απολαβές των προέδρων και αντιπροέδρων των νομικών προσώπων.
Δυστυχώς, μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνονται όσοι πίστευαν ότι μόνος σκοπός της σημερινής διοίκησης ήταν εξαρχής να καταλάβει τις καρέκλες της εξουσίας και να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα. Και σίγουρα όχι το καλό της πόλης, όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή εικόνα εγκατάλειψής της σε όλους τους τομείς (καθαριότητα, πράσινο, δημόσια περιουσία κ.α.). Και δυστυχώς γι’ αυτήν, η καραμέλα της «καμένης γης» που τάχα παρέλαβε, δεν είναι πια πιστευτή. 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ