Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Επιστολή του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των εισαγωγικών εξετάσεων

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους μαθητές που συμμετείχατε με επιτυχία στην διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μπροστά σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα που θα δημιουργήσει σημαντικές βάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας διαμόρφωση και προοπτική, εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα δυνατοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις αρχές σας.

Όσοι, από εσάς, δεν καταφέρατε να εισαχθείτε είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι ευκαιρίες είναι κρυμμένες σε κάθε μας στιγμή και ειδικά αυτή την περίοδο η έμπνευση, η επινοητικότητα και η φαντασία είναι τα όπλα του νέου ανθρώπου στο μεγάλο ταξίδι της ζωής.
Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε απαιτούνται ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κοινωνίας.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές σας, που πέρασαν κι αυτοί την δική τους αγωνία και έδωσαν τη δική τους μάχη για να δημιουργήσουν τα κατάλληλα δεδομένα για την υλοποίηση του στόχου σας.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ