Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Πεύκης-Λυκόβρυσης, κ. Πάνου Κανέλλου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Χωματερή δίπλα στο Μοναστήρι της Χρυσοβαλάντου»

“Με μεγάλη έκπληξη είδα στο διαδίκτυο να αποκαλύπτεται ότι ο δήμος μας λειτουργεί παράνομη χωματερή στο προαύλιο του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης και όχι μακριά από το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Το σχετικό ρεπορτάζ, που έτυχε πανελλήνιας προβολής, συνοδευόταν και από πρόσφατες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ότι η κατάσταση στη περιοχή αυτή  είναι πραγματικά απαράδεκτη.

Οι συντάκτες των κειμένων ασκούνε αυστηρή κριτική στο δήμαρχο κ, Φωκιανό και καταλογίζουν ευθύνες στις αρχές της περιοχής (πυροσβεστική, αστυνομικό τμήμα) καθώς και στους φορείς της πόλης για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει. Σημειώνουν δε ότι το θέμα θα έχει και συνέχεια. Επειδή οι εικόνες αυτές αλλά και τα σχόλια που τις συνοδεύουν όχι μόνο είναι προσβλητικά για το δήμο μας αλλά και έτυχαν πανελλήνιας προβολής προσπάθησα να έχω περισσότερες λεπτομέρειες.
Η ενημέρωση που είχα επιβεβαιώνει ότι ο ενιαίος δήμος μας λειτουργεί  χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Λυκόβρυση. Ένα χώρο ο οποίος εκτός από παράνομος είναι και επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Επί πλέον επειδή συγκεντρώνονται από τα αυτοκίνητα του δήμου και πολλά φορτία με ξερά κλαδιά και πούσια υπάρχει πάντα μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς.
Οι εικόνες που είδαμε και είδαν σε όλη την Ελλάδα ασφαλώς και δεν τιμούν το δήμο μας. Γι αυτό καλούμε το δήμαρχο να σταματήσει αυτές τις τακτικές και να λειτουργήσει με νομιμότητα. Δεν επιτρέπεται εξ αιτίας δικών του λανθασμένων ενεργειών και παραλείψεων να εκτίθεται η πόλη μας στο πανελλήνιο. Κανένα τμήμα του δήμου μας δεν διατίθεται για να παίξει το ρόλο της … χωματερής.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ
Ιατρός ΩΡΛ
Δημοτικός Σύμβουλος της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για την Πεύκη και τη Λυκόβρυση»          

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ