Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρχισαν οι εγγραφές στα αθλητικά και πολιτιστικά τμήμα

Από την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκίνησε σταδιακά  η νέα περίοδος λειτουργίας, 2011-2012, των τμημάτων του Οργανισμού Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός (ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. 
Παρά τις γνωστές σε όλους αντίξοες συνθήκες, καταβλήθηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τις υπηρεσίες του νομικού προσώπου και του Δήμου, ώστε τα πάντα να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, από πλευρά συντήρησης και λειτουργικότητας.

Οι Δημότες απολαμβάνουν πλέον μια καταπληκτική πισίνα, με καθαρούς αρμούς και πλακάκια, καλαίσθητες διαδρομές, σωστούς βατήρες, νέο φωτισμό, λειτουργικά ντους και κυρίως διάφανο και καθαρό νερό και ένα όμορφα ανακαινισμένο Ωδείο, πραγματικό κόσμημα για το Δήμο, για να μπορούν τα χρησιμοποιούν και  να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου παροχές.
Και όλα αυτά, χωρίς αυξήσεις και προσθετές επιβαρύνσεις για τους δημότες, αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις με μειωμένη τη συνδρομή, και με ελαχιστοποιημένο το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για το νομικό πρόσωπο και το Δήμο.
Η Διοίκηση του ΠΕΑΠ θα εντείνει τις προσπάθειές της και παρά τις  πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω κυρίως  της καθυστέρησης της έγκρισης των προγραμμάτων από τα αρμόδια Υπουργεία ,  όλα τα τμήματα να είναι έτοιμα από κάθε άποψη για να αρχίσουν σταδιακά την λειτουργία τους.
Η απρόσκοπτη λειτουργία όλων των τμημάτων του ΠΕΑΠ, η καλύτερη λειτουργικότητα  των χώρων και η αναβάθμιση των παρερχομένων υπηρεσιών, είναι το τρίπτυχο για το οποίο όλοι μας, η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι, αλλά και οι εθελοντές μας, θα εργαζόμαστε καθημερινά.  Στην προσπάθειά μας αυτή, η συνδρομή όλων των δημοτών και κυρίως των χρηστών κρίνεται απαραίτητη
Για τις εγγραφές στα τμήματα, αλλά και για κάθε τυχόν απορία, υπόδειξή ή και παρατήρησή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο Βασιλική Νικολαροπούλου και τους αρμόδιους υπαλλήλους στα γραφεία του Νομικού Προσώπου, Ελ. Βενιζέλου 15 Πεύκη και στα τηλ. : 210 6140612, 210 6145128 και 210 6140358 και το email: [email protected].

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ