Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τάχθηκαν ουσιαστικά με την κρατική καταστολή

Σε ψήφισμα που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου η Λαϊκή Συσπείρωση  την 25/10/2011 με στόχο να καταδικαστεί η δολοφονική επίθεση ενάντια στους  εργαζόμενους απεργούς που κατά εκατοντάδες χιλιάδες διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο και την κυρίαρχη πολιτική της Κυβέρνησης- Ε.Ε και των κομμάτων που την εκφράζουν (ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΛΑΟΣ), εισέπραξε όχι μόνο την άρνησή της απ΄τις  αντίστοιχες δυνάμεις τους στο Δημ.Συμβούλιο, (παρατάξεις: ‘ΑΚΕΠ’  (Π. Βλασσόπουλου), Ηράκλειο-Η πόλη μας (Ε. Σπυρόπουλου), Ηράκλειο- Ανθρώπινη πόλη (Ν. Μπάμπαλου), Όραμα για το Ηράκλειο (Σ. Γεωργόπουλου) ) αλλά και επίθεση που δείχνει την ευθυγράμμισή τους με αυτή την πολιτική και την εχθρότητα που τρέφουν απέναντι στο λαϊκό κίνημα στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ. Από κοντά και η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου (Στέλεχος ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΟΚ), κα Καραγεώργου.

Με όσα είπαν όπως δηλώσεις: «Το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε την Βουλή»,« Το ΠΑΜΕ υποκατέστησε το ρόλο της αστυνομίας»,«Το ΠΑΜΕ δεν επέτρεπε στον κόσμο να ανέβει στο Σύνταγμα»,«Τα ΜΑΤ περιφρούρησαν τα μπλοκ του ΠΑΜΕ»,«Δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη παρακρατικών» , ουσιαστικά έδωσαν άλλοθι στους κουκουλοφόρους και τους υπέθαλψαν.
Οι δυνάμεις αυτές παίζουν τον ίδιο αντιλαϊκό ρόλο απ΄τη θέση που κατέχουν και προωθούν την κυβερνητική πολιτική στο Δημoτικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό τάχτηκαν ουσιαστικά με την κρατική καταστολή και τους παρακρατικούς μηχανισμούς που χτυπάνε το λαϊκό κίνημα .
Οι εργαζόμενοι οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους τόσο για την πολιτική της Κυβέρνησης – Ε.Ε  όσο και για αυτούς που την υπηρετούν στην τοπική διοίκηση. Οφείλουν να ξεμπερδεύουν με τις συμβιβασμένες ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος και στο Δήμο Ηρακλείου.
Δυναμώνουμε την πάλη για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Ενισχύουμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι εργαζόμενοι θα νικήσουν.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ